• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany

Tak, HaDeki to potęga... też mam trzy lata i wydaje mi się, że pociągną conajmniej trzy następne.
Dziwię się, że z osób, które znam nikt nie ma takich glanów. Wszyscy chodzą w rozpadających się w większości po 1,5 roku Steelach, których wygląd jakoś mi nie odpowiada.
Odpowiedz

tylko, że hadeki mają jedną malutką wade....są dośc drogie, ja za moje zapłaciłam jakieś 280 zł
Odpowiedz

U mnie można znaleźć dobre HD'ki za 220 zł. Przepłaciłaś :]
Odpowiedz

Kurde, daj mi ktoś fote "HD"ów, bo ja kompletnie nie wiem co to jest Tongue
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

A ja wczoraj sprawiłam sobie białe martensy Smile Mam nadzieję, że będa mi długo służyły :]
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):tylko, że hadeki mają jedną malutką wade....są dośc drogie, ja za moje zapłaciłam jakieś 280 zł
Grindersy droższe:]

Przyklad HDka:
[Obrazek: hd.jpg]
Odpowiedz

Oooo, to ja mam HD'eki... :> To to są glany przecie najzwyklejsze Neutral Czy nie ? Tongue
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Splash napisał(a):Oooo, to ja mam HD'eki... :> To to są glany przecie najzwyklejsze Neutral Czy nie ? Tongue
nom, moje też są podobne tylko trochę bardziej zniszczone Tongue ale mam je już 3 lata
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):tylko, że hadeki mają jedną malutką wade....są dośc drogie, ja za moje zapłaciłam jakieś 280 zł
Ja zapłaciłem 230 zł, więc ktoś na Tobie dużo sobie zarobił ;P
Hadeki wcale nie są najzwyklejsze... Przynajmniej moje najzwyklejsze nie są. Kurcze, gdybym miał cyfrówkę dałbym tutaj zdjęcie. Bez szwów przy podeszwie i jakichś dziwnych cegiełek czy innych urozmaiceń tak jak tu na zdjęciu. Moje mają trochę inny krój. To był jeden z lepszych moich zakupów w życiu.
Odpowiedz

zgadzam sie z Kamaelem. Moje mają równiez inny fason, zamieszczona fotka nie oddaje charakteru HDeków. Przede wszystkim mają inną, lepszą bo cieńszą podeszwę bez niepotrzebnych udziwnień, są z twardszej skóry i mają nieco inny kształSmile
Odpowiedz

Dakini napisał(a):zgadzam sie z Kamaelem. Moje mają równiez inny fason, zamieszczona fotka nie oddaje charakteru HDeków. Przede wszystkim mają inną, lepszą bo cieńszą podeszwę bez niepotrzebnych udziwnień, są z twardszej skóry i mają nieco inny kształSmile
Mamy więc ten sam krój.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
Hadeki wcale nie są najzwyklejsze... Przynajmniej moje najzwyklejsze nie są. Kurcze, gdybym miał cyfrówkę dałbym tutaj zdjęcie. Bez szwów przy podeszwie i jakichś dziwnych cegiełek czy innych urozmaiceń tak jak tu na zdjęciu. Moje mają trochę inny krój. To był jeden z lepszych moich zakupów w życiu.
cos takiego: http://www.members.lycos.co.uk/luthiennumenesse/hd2.jpg ? :]
Odpowiedz

Khy ;] Mam identyczne Smile Jak dla mnie to jedyny słuszny fason podeszwy, właśnie "bez udziwnień", jak to ktoś celnie określił.
Co zalety tej twardej skóry bym się kłóciła, jak dla mnie glany powinny być wykonane z bardziej miękkiej skóry, zdecydowanie wygodniej się nosi ^^
Odpowiedz

Cóz za paskudne glany bna tym zdjęciu, zwłaszcza ta festyniarska nitka obszywajaca podeszwę jak i te gumowe ząbki...bleeh
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Lúthien napisał(a):
Kamael napisał(a):
cos takiego: http://www.members.lycos.co.uk/luthiennumenesse/hd2.jpg ? :]
Dokładnie takie... Jak dla mnie ideał.
Odpowiedz