• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie na wakacje ?

Abaddon napisał(a):Heh, a ja nie musze nigdzie jeździć, wystarczy że wyjde z domu i obojętnie w którą strone pujdę, jest albo jezioro, albo las, albo jezioro w lesie 8)

Gor Ci czleku brakuje =) Gor.. =)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

własnie wróciłem z Górnej Wietlinki - Bieszczadzkie Anioły 2004
20 lecie Starego Dobrego Małżeństwa - było wspanjiale
CP/DP
Odpowiedz

Gosh, SDM... ;}
Odpowiedz

Miriam całkiem ciekawie było w Beskidach... tym razem jednak nie zdobywałem szczytów, a odwiedzałem pobliczne miejsca w miastach. Byłem miedzy innymi na zaoprze (na J.Żywieckim), zwiedziłem troche w tych rejonach... za szczyty wezme sie nastepnym razem...
Odpowiedz

sml też tam byłem było w miare spoko ale najlepsze są tatry ja nie trace nadziei że się tam jeszcze w te wakacje pojawie
Odpowiedz

Mnie nie było tylko tydzień i już z forum przyszło 50 maili. A co do Tatr, to fakt o wiele piekniejsze niz Beskidy Tylko drożej by mnie wyniosły. W beskidach mam rodzinke, wiec wiadomo.... a w tatrach to i za nocleg trzeba zapłacic i wogóle... a tak to jeszcze z kuzynką porozmawiam i z wujkiem i z ciociąBig Grin....
Odpowiedz

Jeszcze dwa jebane dni i Floryda, ha ha ha ha ha ha (jakby to się śmiał mendark)
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

SML- w takim razie następnym razem zdobądź szczyty, naprawdę warto. Swoją drogą wyprawa na Babią Górę to świetna zaprawa na Giewont i Kasprowy Wierch ;]

Królik- udanego wyjazdu życzę Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Miriam Kasprowy Wierch już zwiedziłem, dosć duża róznica temperatu jest tam miedzy szczytem a podnózem, ale mogłem sie tego spodziewać, na Giewoncie jeszcze nie byłem, ale zawedrowałem na Czarny Staw (1600m npm). DLa niewtajemniczonych powiem, ze to szczyty w Tatrach, a co do Beskidów to na Babiej Górze (na Baraniej też) byłem daaaawno temu jako gówniarz i niestety niewiele z tych wycieczek pamietam. Już wiecej z podróży na Żar i inne pobliskie szczyty czy górki...
Odpowiedz

taa a ja w przyszłym tygodniu nad nasze polskie morze... skacze z radości...

tak, to był sarkazm...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Hej, przecież morze jest takie piękne... *^^* Wolę jeziora, ale woda w ogóle jest zachwycająca ;}
Odpowiedz

Ja chetnie zawitałbym nad mzaurskie jeziorka do jakiegoś domku, tak najchetniej w czerwcu, lub pod koniec września, koniec sezonu mniej ludzi, i tak wogóle, przyjemniej.... niestety ani tam ani nad morzemi nie niałem okazji jeszcze być, od dzieciaka tylko góry góry góry....
Odpowiedz

Hmm... Mazury są piękne, nadrabiaj straty :>
Odpowiedz

Na pewno nie w tym roku, ani nie w nastepnym (mam zamiar odwiedzić wiekoszśc imprez w Polsce i w okolicach - mam na myśli te ciekawsze imprezy wiec bedize to sporo kosztować, na pewno nie sterczy już na Mazury) wiec moze później jakaś okazja sie zdarzy, a mam nadzieje, ze tak sie stanie, bo bardzi mi zależy by tam kiedys pojechać.
Odpowiedz

Hunter Fest był, trzeba było jechać Big Grin
Odpowiedz