• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gdzie kucharek sześć...

Flynn napisał(a):hehe dziwni jesteście Surprised ale niebede sie powtarzał Laughing

Zachowam własne zdanie na temat tego, kto jest dziwny... :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Flynn napisał(a):hehe dziwni jesteście Surprised ale niebede sie powtarzał Laughing

Zachowam własne zdanie na temat tego, kto jest dziwny... :?
no raczej nie ja....bo wy myślicie że jestem jakimś psychopatą .......... Laughing ha i tu was mam bo niejestem Tongue Laughing
Jump da Fuck Up!!!!!!!
Odpowiedz

Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
jaki ty jesteś pusty człowieku to ja pierdole Laughing niechce mi sie z wami, chociaz nie, niechce mi sie tylko z tobą gadać bo jesteś pusty jak pustelnik Laughing
Jump da Fuck Up!!!!!!!
Odpowiedz

Wiesz co tekst po prostu zajebisty poziom, smialem sie z tego ok 5 minut, a teraz spelnia swoja grozbe za nieprzestrzeganie jebany bekarcie zasad ortografii.
Odpowiedz

Popieram Return'a. Uwielbiam takich ludzi. Mmm... :?
Odpowiedz

Flynn napisał(a):bo jesteś pusty jak pustelnik Laughing
O kurwa... poeta lingwistyczny się znalazł :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

I jaki dowcpiny.
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!

a ja wyczuwam w Twoich ostatnich postach ogromna fascynacje KelThuz'em...dziwne, moze to tylko moje odczucie
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):

a ja wyczuwam w Twoich ostatnich postach ogromna fascynacje KelThuz'em...dziwne, moze to tylko moje odczucie

Już jeden taki był co się Kelthuzem inspirował Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

dodajmy: i skonczyl marnie Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):dodajmy: i skonczyl marnie Laughing

a może ktoś wie do kiedy ma kare?
My God is beautiful.
Odpowiedz

pewnie sila wyzsza moderatorska wie Wink a myslisz ze wroci? nie wydaje mi sie..
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

deathless napisał(a):
Valhalla napisał(a):dodajmy: i skonczyl marnie Laughing

a może ktoś wie do kiedy ma kare?

Oby na zawsze Laughing jakby chciał to by se nowe konto założył
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):pewnie sila wyzsza moderatorska wie Wink a myslisz ze wroci? nie wydaje mi sie..

a nie wiem.
mysle ze tak.
wiem na pewnol ze mial słodka mordke i sliczne włosy;P
My God is beautiful.
Odpowiedz