• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Głupi sąsiad

U mnie w klatce piętro wyżej leciały butelki po jakieś imprezce.A obecnie jeden taki co mieszka klatkę dalej ma motocykl.Fajną ma maszynę, ale chyba sobie coś dokupił do motorka, bo jak go odpala to słychać 5 ulic dalej, a mnie to wkurwia,jak czytam albo coś w tym stylu, a tu ryk na pół osiedla.
:?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

pewnie sobie tlumik wykrecil by szybciej jezdzic Laughing
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Radochę mam z tego jak cholera. Big Grin
A tak od pewnego czasu to oprócz wyżej wymienionego przypadku to jest dość spokojnie na osiedlu.I o to chodzi.
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ja nie mam żadnych problemów z sąsiadami. Bo... wyprowadziłąm się z bloku i na razie najbliższy sąsiad mieszka kilkanaście metrów dalej... Big Grin Później będzie gorzej, bo mieszkam w domku tzw. wielorodzinnym i ostatnio widziałam, kto chce się wprowadzić obok. Zaglądali mi do okna... A ja (sic!) byłam w nieładzie... Że tak powiem. W każdym bądź razie będę miała za sąsiada hh i jego siostrę... Jeśli nie będą nastwaić swojej muzyki na full, to będziemy żyć w zgodzie... Big Grin

Moja koleżanka ma piekło. Jej sąsiedzi co pięć minut (dosłownie) dzwonią na policję ze skargą. Np.? 'Panie policjancie, ona za głośno chodzi...'
Want excitement don't get none I go wild
Odpowiedz

dziś, tradycyjnie, zbudził mnie dźwięk wiertarki około godziny 10., kiedy to zwykle jestem pogrążona jeszcze w głębokim śnie. Zerwałam się więc z łóżka, zakrzyknęłam gromko "dawno, kur*a, nie wierciliście" i przystąpiłam do zwykłego w tych wypadkach rytuału. Chwała przyrodzie za zjawisko tłumienia fal dźwiękowych...
Odpowiedz

Dzisiaj rano u mnie Wojna Na Głośniki vol.2

Ten *#%!!@# zza ściany po raz kolejny przekonał się, że nie warto mnie budzić o 7 rano w wakacje Mad . Zestaw Creative 5.1 robi swoje... Mandaryna nie ma szans z Rammsteinem Angry
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Jedyna rada na sąsiadów jest taka, że oni muszą odczuwać lęk przed nami.
Skutkuje ale znajomości przez to mało...
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Moi sąsiedzi już napewno mnie znienawidzili bo ciągle słuchaja....moich krzyków. Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości