01-05-2006, 11:06 PM
chodzi o to ze ja tez wiedziałem tylko ze ja spróbowałem dodawac opcje to sie nic nie dizało ale sie juz udało...
We Are Defenders Of The Faith...
warsadal napisał(a):Ja to jestem jednak inteligent: nikt mi nigdy nie tłumaczył, a ankiety zakładać umiem!
LCF napisał(a):Kto sie niby czepia, zaraz mu walne
Gay napisał(a):w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdolw rzeczywistosci to ty bys dostał wpierdol.
Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
aXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
Dance Of Death napisał(a):Sześćdziesiąty już chyba Rotfl. Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyaXe Rose napisał(a):Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.Wyjąłeś mi to z rąk
widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...
poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...
Cytat: Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leżyZe co?Czego ty chcesz od DODka??Przeciez on nawet nie rozumie w tym momencie o czym ty piszesz
Dżemik napisał(a):DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj.
Blood napisał(a):Okiej, to i ja mam problem.
Otoz nie moge wgrac nowego avatara... :/
Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:
Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty
Czemu tak jest? ;P