• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

chodzi o to ze ja tez wiedziałem tylko ze ja spróbowałem dodawac opcje to sie nic nie dizało ale sie juz udało...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Ja to jestem jednak inteligent: nikt mi nigdy nie tłumaczył, a ankiety zakładać umiem! Surprised

Masz rację, miałem z tym problemy i się pytałem kiedyś na forum. Ale nikt mi nie odpowiedział, zresztą nie było to konieczne, bo szybko samemu się z tym uporałem.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

LCF napisał(a):Kto sie niby czepia, zaraz mu walne Angry

ja też Laughing
Some say the end is near.

Some say we'll see armageddon soon.

I certainly hope we will.

I sure could use a vacation from this

TOOL - AEnema
Odpowiedz

Generalnie to muszę stwierdzic pewny fakt...

Bo w zasadzie moje zycie, moje otoczenie, moje znajomosci i ich upodobania sa odwrotne do tego jakie panuja na tym forum.
Stwierdzam to bo:

Tutaj kapele jak Cof czy Dimmu Borgir (i ich fani tez)są raczej ponizane itd. - w Moje miescinie znam róznych fajnych ludzi i do Credek czy DM nie mają nic.

Iron Maiden - okresla sie ich jako wioske - w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdol + dozywtoni wstep na jakikolwiek koncert heh (dodam jeszcze tyle ze ci co na IM bluzgają to na kocerty ino zapierdalają co tez uwazam za smieszne)

Motorhead - z multum ludzi których znam to nikt z nich nie spuszcza sie nad ta kapelą - tutaj poczesci naodwrót.

"Walka z homoseksualistami" tutaj jakby mogli to by ich wykastrowali - ewwntualni wyjebali z polski. a w codziennym zyciu o pedałach i lesbijakch nikt nie mówi.

generalnie mozna by tak troche sie zastanowic i znalez wiecej takich "sprzeciwienstw" i uwazam ze te fakty o czym swiadczą...
Odpowiedz

Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Gay napisał(a):w rzeczywistosci ktos by juz dostał wpierdol
w rzeczywistosci to ty bys dostał wpierdol.
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.
Wyjąłeś mi to z rąk Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Vomitor napisał(a):Wniosek - pochodzisz ze środowiska gajowskiego półświatka. ZAORAĆ.

widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...

poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

widze ze sie wymieniacie partnerami - co za powiązania - nie podejrzewalem antygejów o taką podłość...

poza tym nie mam zamiaru dalej kontynuowac off-topowania...
Sześćdziesiąty już chyba Rotfl. Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leży Big Grin Rozumiem, że chcesz się odgryźć, ale zachowaj w tym chociaż minimum sensu.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat: Czytanie ze zrozumieniem i kojarzenie związku logicznego między postami jak zawsze leży
Ze co?Czego ty chcesz od DODka??Przeciez on nawet nie rozumie w tym momencie o czym ty piszesz Laughing
Odpowiedz

DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj. Wink

Do reszty- Panowie chca dogonic DoDa w liczbie skolekcjonowanych ostrzezen?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):DoD- Ja slucham Kredek, Dimmu oraz IM (jednoczesnie nie lubiac Motorhead) i nie placze dlatego, ze inni maja odmienne zdania na temat tych kapel. Ty tez sproboj. Wink

no ja nie płacze... Smile ale faktem jest to ze po tych kapelach sie jezdzi... mysle ze jest to spowodowane pewnym panującym schematem w wirtualnym swiecie, który ma na celu pokazanie siebie jako wielkiego tepiciela przykładowych Credek. Ale jak widać są jeszcze osoby które zachowują twarz.
Odpowiedz

Okiej, to i ja mam problem.
Otoz nie moge wgrac nowego avatara... :/

Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:

Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty

Czemu tak jest? ;P
Odpowiedz

Blood napisał(a):Okiej, to i ja mam problem.
Otoz nie moge wgrac nowego avatara... :/

Wszystko jest odpowiedniej wielkosci, ale kiedy wklejam adres obrazka do ramki to nie widze tego adresu (jesli go zaznacze to wtedy jest on widoczny), a kiedy potwierdzam pojawia mi sie nastepujacy komunikat:

Template->loadfile(): File /backup/home/rockmetal/public_html/soteesklep2/htdocs/forum_n/templates/bcBlack/error_body.tpl for handle reg_header is empty

Czemu tak jest? ;P

Mam to samo Wink
Odpowiedz

Jak dobrze, ze nie jestem sama Surprised
Odpowiedz