• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

forum o forum :)

Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo Big Grin
Nie,nie zostaniesz nowym modem.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

nie licze na to ... nowi admini dają rade ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

a w preferencjach dodajcie punkt dotyczacy orientacji seksualnej Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

dodac moge jedynie "homo-niewiadomo" dla osob o niesprecyzowanej plci Surprised
Odpowiedz

Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo Big Grin
Mnie też, forum się rozwija Big Grin

Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? Surprised
Odpowiedz

Cytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? Surprised
Mozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.

W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):
Cytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? Surprised
Mozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.
No to dla dobra ogółu nie bede nalegał Surprised

Nosferatu napisał(a):W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)
Jaśniejsze kolory - tak! Bez czach? Hmm, jak jasne kolory to czachy mogą nie pasować.
Zmiana emotek? Zdecydowane NIE! Angry Emotki są bardzo fajne Wink
Odpowiedz

Popieram przedmówce! Mozna dodać jakies emotki,czemu nie,ale pod żadnym pozorem nie wywalać tych które są teraz!
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Ja tam jestem za zmiana, przynajmniej niektorych, w chwili obecnej np. "Wink" nie wyraza tego, co imho powinno ;D
Odpowiedz

A ja bym zmienił wszystko, więc z niecierpliwością czekam na owoce pracy Nosferata ; ).
Odpowiedz

Ja też uważam ,żę powinny się emotki zmienić, bo większość jest taka nijaka :/.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Pozerzy z was i tyle Laughing
Odpowiedz

yhhh można zmieniac, ale nie do przesady. Kolory i ogolny układ powinien zostac.
Odpowiedz

Cytat:W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)

E to forum przestanie być trve ;>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz