11-01-2006, 12:18 PM
Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo

![[Obrazek: nile_logo.jpg]](http://www.metaljudgment.com/images/nile_logo.jpg)
Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajoNie,nie zostaniesz nowym modem.
Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajoMnie też, forum się rozwija
Cytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? SurprisedMozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.
Nosferatu napisał(a):No to dla dobra ogółu nie bede nalegałCytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? SurprisedMozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.
Nosferatu napisał(a):W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)Jaśniejsze kolory - tak! Bez czach? Hmm, jak jasne kolory to czachy mogą nie pasować.
Cytat:W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)