12-19-2005, 07:07 PM
Cząstki klasyczne to są chyba normalne protony, elektrony i neutrony, ale nie jestem pewien.
![[Obrazek: bustersMini.jpg]](http://xycho.csh.pl/images/bustersMini.jpg)
aXe Rose napisał(a):Cząstki klasyczne to są chyba normalne protony, elektrony i neutrony, ale nie jestem pewien.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Scully napisał(a):Ortografii chyba też "nie nawidzisz".Hyhy, też Cię kocham
Uwielbiam tych wszystkich humanistów, dyslektyków i inne odstępstwa od jedynego prawidłowego mózgu.
Pearl napisał(a):Scully napisał(a):Ortografii chyba też "nie nawidzisz".Hyhy, też Cię kocham
Uwielbiam tych wszystkich humanistów, dyslektyków i inne odstępstwa od jedynego prawidłowego mózgu.![]()
Tomash napisał(a):Dokładnie, z ust mi to wyjąłeś. ;]Pearl napisał(a):Scully napisał(a):Ortografii chyba też "nie nawidzisz".Hyhy, też Cię kocham
Uwielbiam tych wszystkich humanistów, dyslektyków i inne odstępstwa od jedynego prawidłowego mózgu.![]()
Sądze że chodzi raczej o "humanistów", którzy np. nie przeczytali ani pół książki, a uważają się za humanistów dlatego że maty już kompletnie nie kapuja.
ReTuRn napisał(a):prawdziwy humanista to ktoś o rozległej wiedzy, a nie taki, który nie umie dodać dwóch liczb trzycyfrowych bez kalkulatora