Ankieta: Czy lubicie filmy na podstawie gier? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
0%
0
0%
Nie
100.00%
9
100.00%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Filmy I Gry

Jak dla mnie większość filmów na podstawie gry to chała jak chuj.Jakie wy macie zdanie na ten temat?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Ja w ogóle nie oglądamtakich filmów.
Odpowiedz

Alone in the Dark !!!

P-R-O-F-A-N-A-C-J-A !!!

Najlepszym kawałkiem tego filmu były napisy końcowe (kto widział, ten zrozumie Tongue)
Odpowiedz

Wiem, że za niedługo ma wyjść w kinach BloodRayne.Nawet wolę nie myśleć co to będzie za kicz.Najlepsze jest to, że ten sam reżyser chce nakręcić Postala.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Nie widziałem dotąd żadnego filmu, który powstał na podstawie gry, który nadawał by się do powtórnego obejrzenia. Ogólnie poziom tych produkcji to dno i metr mułu. Te wszytskie mortalekombaty, strifajtery i inne rezidenty to tragedia jakich mało...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Takie filmy to chała i rogale
Odpowiedz

filmy na podstawie gier to chała tak zdecydowanie tak.
IrOn MaIdEn Is VeRy GoOd Big Grin
Odpowiedz

Filmy na podstawie gier im nie wychodza, ale mi sie jeden podobal. A mianowicie Final Fantasy. Teraz czekam na 2 cz, wyjdzie na jesien.
Odpowiedz

Jedyny film który lubię na podstawie gry to Tomb Rider.Jest super!Mi się podoba!Innych filmów nie znam.
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

O tak Final Fantasy to jedyny film na podstawie gry ,który zasługuje na uznanie.
Final Fantasy musiał być świetny sądząc po kolejnych częsciach gry Laughing
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Wolę gry na podstawie filmów Laughing
Odpowiedz

No to sie z tobą zgodze gry na podstawie filmów są dużo lepsze niż filmy na podstawie gier ,ale sie namieszalo Laughing
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

rootfl napisał(a):No to sie z tobą zgodze gry na podstawie filmów są dużo lepsze niż filmy na podstawie gier ,ale sie namieszalo Laughing

A więc pójde za ciosem:

Star Wars - Knights Of The Old Republic - cRPG na kanwie świata SW - na kolana !!!!

Blade Runner - oryginalna przygodówka sprzed kilku lat z posępnym klimatem kropka w kropke rodem z kultowego filmu - chylę czoła

jak sobie coś przypomnę to naskrobię Mad
Odpowiedz

no mozna wymieniac i wymieniac ja tam lubie Władce Pierścieni ,no i oczywiscie gry z serii Lucas Arts ,czyli Gwiezdne Wojny Laughing
Odpowiedz

tez nie lubie filmów na podstawie gier ale Tomb Raider mi sie podobał Laughing Laughing
Odpowiedz