- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie większość filmów na podstawie gry to chała jak chuj.Jakie wy macie zdanie na ten temat?
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 222
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Ja w ogóle nie oglądamtakich filmów.
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Wiem, że za niedługo ma wyjść w kinach BloodRayne.Nawet wolę nie myśleć co to będzie za kicz.Najlepsze jest to, że ten sam reżyser chce nakręcić Postala.
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Nie widziałem dotąd żadnego filmu, który powstał na podstawie gry, który nadawał by się do powtórnego obejrzenia. Ogólnie poziom tych produkcji to dno i metr mułu. Te wszytskie mortalekombaty, strifajtery i inne rezidenty to tragedia jakich mało...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Takie filmy to chała i rogale
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
filmy na podstawie gier to chała tak zdecydowanie tak.
IrOn MaIdEn Is VeRy GoOd
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Filmy na podstawie gier im nie wychodza, ale mi sie jeden podobal. A mianowicie Final Fantasy. Teraz czekam na 2 cz, wyjdzie na jesien.
- Liczba postów:
- 391
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Jedyny film który lubię na podstawie gry to Tomb Rider.Jest super!Mi się podoba!Innych filmów nie znam.
chamy są wśród nas

gardzę wami i się śmieje z was
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
O tak Final Fantasy to jedyny film na podstawie gry ,który zasługuje na uznanie.
Final Fantasy musiał być świetny sądząc po kolejnych częsciach gry
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
No to sie z tobą zgodze gry na podstawie filmów są dużo lepsze niż filmy na podstawie gier ,ale sie namieszalo
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
no mozna wymieniac i wymieniac ja tam lubie Władce Pierścieni ,no i oczywiscie gry z serii Lucas Arts ,czyli Gwiezdne Wojny