- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
->sylvicious
Podarowałam sobie odrobinę pank roka i przejrzałam twój blog. Więc jesteś "mentalnym pankowcem"? To bardzo fajnie. A ja mam na imię Kasia i mam 14 lat. Zaprzyjaźnimy się?
- Liczba postów:
- 382
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Wiesz co to jest mentalny punk?
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Trudno. To może chociaż powiesz mi co znaczy "mentalny pankowiec"?
- Liczba postów:
- 382
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Nie chcę mi się rozpisywać więc odpiszę Ci krótko cytatem z ksiązki Pennego Rimbauda, który bycie punkowcem skwitował tak:
"Jestem tak samo zmęczony tym bełkotem jak ty. Nie można nosić skórzanych butów, bo to nie jest wegetariańskie. Nie można cieszyć się gapieniem na cycki dziewczyn, bo to jest seksistowskie. Nie można pozwolić sobie na wakacje w słońcu, bo to burżujskie. Chryste, mam wrażenie, ze nasze poczucie humoru tez wyszło z modyâ
Bycie punkiem to coś jak bycie chrześcijaninem, wiesz te wszystkie nakazy i zakazy. Mentalność punk rocka jest mi bliska ale żeby nazwać się punkowym ortodoksem to wiesz, nie spełniam wszystkich norm.
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Można to nazwać prościej: asekuranctwo lub po prostu tchórzostwo.
A tak btw, daj mi zgadnąć; kanapki do szkółki nadal konstruuje ci mamusia?
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Rene, tak po dobrosasiedzku radze - wez pocwicz troche szydere bo twoje riposty ostatnimi czasy nie sa za fajne
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Istny, szepnę ci na uszko najmilej jak potrafię: weź spierdalaj z tymi radami i lepiej podrap mnie po pleckach bejbe.
Edit: I mnie kffiatek wyprzedził z tymi pleckami...