07-05-2005, 04:04 PM
Czy słyszeliście co porabia Mike Patton w tym projekcie?...Jak dla mnie to cudo muzyka! Przede wszystkim ze względu na gitary...Ale jest coś jeszcze, bo zespół tworzy muzykę, jak przystało na patrona swej nazwy, dość przesadnie mówiąc horrorystyczną...
Niestety słyszałem tylko ich dwie płyty: "Director's Cut" gdzie przerabiają motywy muzyczne ze słynnych horrorów i "Delirium Cordia".Pierwszą płytę polecam ze względu na specyficzne podejście. Dziwne dźwięki mieszają się tu z ciężkością gitar i nagłymi, mocnymi uderzeniami perkusji (nikt inny jak Lombardo!). Wszystko tworzy świetny klimat 8) Druga z płyt to raczej seria przedziwnych, wywołujących strach, czasami chaotycznych dźwięków w jednym, podzielonym na kilka części kawałku...
Delektujcie się muzyką
Niestety słyszałem tylko ich dwie płyty: "Director's Cut" gdzie przerabiają motywy muzyczne ze słynnych horrorów i "Delirium Cordia".Pierwszą płytę polecam ze względu na specyficzne podejście. Dziwne dźwięki mieszają się tu z ciężkością gitar i nagłymi, mocnymi uderzeniami perkusji (nikt inny jak Lombardo!). Wszystko tworzy świetny klimat 8) Druga z płyt to raczej seria przedziwnych, wywołujących strach, czasami chaotycznych dźwięków w jednym, podzielonym na kilka części kawałku...
Delektujcie się muzyką
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
"nic nie jest prawdą, wszystko jest dozwolone"
"jesteśmy zbyt ważni, by traktować się poważnie"
"jesteśmy zbyt ważni, by traktować się poważnie"