03-16-2006, 07:24 AM
Vomitor napisał(a):[...] W końcu nie siedzimy na forum filologicznym.
no jak kurva nie jak tak :> fililogicznym to jedno, a inteligentnym to drugie, tylko sie kurva zastanawiam... czemu nie muzycznym

Vomitor napisał(a):[...] W końcu nie siedzimy na forum filologicznym.
Cytat:fililogicznymdo szkoły, dziecko.
de7th napisał(a):Cytat:fililogicznymdo szkoły, dziecko.
The Stig napisał(a):Taka prawda - zamiast skupiac sie na muzyce, to jest na odwrót. Uwage zwraca sie na słownistwo, jezyk, szerokopojetą wiedze, "inteligencje", a nie na muzyke i wszystko co nią związane. Ja rozumiem ze forum powinno trzymać poziom, ale nie przesadzajmyMuzyka muzyka,ale jakiś poziom trza mieć,a nie walic ortgrafy jeden za drugim,to że uwazasz sie za kogoś zwiazanego z metalem itp. nie oznacza od raz,ze jesteś fajny i musza Cie wszyscy lubić.
Cytat:Ten wniosek nie jest z dupy, przykładów jest multum na poszczególnych tematach. Nawet daleko nie trzeba sięgać by sieo tym przekonać. Wystarczy zobaczyc na dykskuje wyzej, a nawet na powyzszego posta deatha.Jakiego znowu deatha ?
Flying Corpse napisał(a):o tym samym mówie.The Stig napisał(a):Taka prawda - zamiast skupiac sie na muzyce, to jest na odwrót. Uwage zwraca sie na słownistwo, jezyk, szerokopojetą wiedze, "inteligencje", a nie na muzyke i wszystko co nią związane. Ja rozumiem ze forum powinno trzymać poziom, ale nie przesadzajmy
Muzyka muzyka,ale jakiś poziom trza mieć,a nie walic ortgrafy jeden za drugim,to że uwazasz sie za kogoś zwiazanego z metalem itp. nie oznacza od raz,ze jesteś fajny i musza Cie wszyscy lubić.
Cytat:Ten wniosek nie jest z dupy, przykładów jest multum na poszczególnych tematach. Nawet daleko nie trzeba sięgać by sieo tym przekonać. Wystarczy zobaczyc na dykskuje wyzej, a nawet na powyzszego posta deatha.
Flying Corpse napisał(a):Jakiego znowu deatha ?
death w l33t to byłoby de4th a nie de7th\
Flying Corpse napisał(a):No dokładnie :p a to jest "deth" z kosą.Cytat:Ten wniosek nie jest z dupy, przykładów jest multum na poszczególnych tematach. Nawet daleko nie trzeba sięgać by sieo tym przekonać. Wystarczy zobaczyc na dykskuje wyzej, a nawet na powyzszego posta deatha.Jakiego znowu deatha ?
death w l33t to byłoby de4th a nie de7th\
metallgirl napisał(a):Idz sie zgwalc. Alez ty zabawny. Masz jakies kompleksy?To było do mnie?
Vomitor napisał(a):Raczej do warsadala.
The Stig napisał(a):jakąkolwiek wypoiwedz Wersadala mozna ujrzec jakies 10 postów w tył, do tego na poprzedniej stronie, wiec ciezko odnosc sie do niego za pomoca jednego zdania, bez cytowania. :> w opcji zostaje de7th i ja, ale blizej celu jest de7th bo to on bezposrednio poprzedza wypowiedz metal girl ;>Watsonie,jakżeś to wydedukował? ;>
The Stig napisał(a):Vomitor napisał(a):Raczej do warsadala.
jakąkolwiek wypoiwedz Wersadala mozna ujrzec jakies 10 postów w tył, do tego na poprzedniej stronie, wiec ciezko odnosc sie do niego za pomoca jednego zdania, bez cytowania. :> w opcji zostaje de7th i ja, ale blizej celu jest de7th bo to on bezposrednio poprzedza wypowiedz metal girl ;>
The Stig napisał(a):a tak jakoś mi przyszła wena twórcza ;>Napisz może jakąś ode albo sonecik mały? ;>