• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Faceci w wysokich glanach.

Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Odpowiedz

to normlane chyba
Odpowiedz

Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):to normlane chyba

Pedalskie raczej.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

co wg ciebie jest nie pedalskie?
Odpowiedz

sorki za mały wkret Tongue a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue pytam serio heh
Odpowiedz

The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? :P

Trza bylo zapytac przed kupnem.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue

jeszcze nie kupiłem hihi... pisze jeszcze bo myslałem o tym, ale jeszcze chce posłuchac opini innych Big Grin a tutaj bedzie ona jak najbardziej trafna Big Grin
Odpowiedz

moja opinia; bleeeeeeeeeee a poza tym wejdziesz w byle gowno i sie ufajdasz. No i zajebiscie na nich zapewne rysy widac. Wybij to sobie ze lba, jak masz za duzo o te 400zl to Ci podam numer konta.. Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Acrid napisał(a):
The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue

jeszcze nie kupiłem hihi... pisze jeszcze bo myslałem o tym, ale jeszcze chce posłuchac opini innych Big Grin a tutaj bedzie ona jak najbardziej trafna Big Grin

Człowieku weź mnie nie strasz Confusedhock:
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):
Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp Rolleyes
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp Rolleyes
Moim priorytetem,od zawsze było funkcjonowanie w roli łamiącej stereotypy kury domowej ;>.

Hmm..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?

Styl prawdzich metalowych wojownikow - Manowara!
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):

ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co Laughing (prosze sie ode mnie odjebac)
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Szyszak napisał(a):

ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co Laughing (prosze sie ode mnie odjebac)
Jakbyś myślał jeszcze troche wolniej, to zacząłbyś się cofać... Wink
Odpowiedz