Forum Rockmetalshop
Faceci w wysokich glanach. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Kupię, sprzedam zamienię... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-kupi%C4%99-sprzedam-zamieni%C4%99)
+--- Dział: Odzież (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-odzie%C5%BC)
+--- Wątek: Faceci w wysokich glanach. (/thread-faceci-w-wysokich-glanach)

Strony: 1 2 3 4

Faceci w wysokich glanach. - Nadrin - 07-19-2006

Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?

- Angel of death - 07-19-2006

to normlane chyba

Re: Faceci w wysokich glanach. - -Rene- - 07-19-2006

Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
No więc co myślicie o facetach w trochę wyższych glanach? Dokładnie chodzi mi tu o te 15 dziurkowe (bo wiadomo, że 20stki i tymbardziej 30stki nie wchodzą w grę w ogóle).
Kilka razy w Poznaniu widziałem kolesi w takim obuwiu i wyglądali całkiem nieźle. A co wy o tym sądzicie?
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.

- Szyszak - 07-19-2006

Angel of death napisał(a):to normlane chyba

Pedalskie raczej.

- Angel of death - 07-19-2006

co wg ciebie jest nie pedalskie?

- The Stig - 07-19-2006

sorki za mały wkret Tongue a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue pytam serio heh

- Acrid - 07-19-2006

The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? :P

Trza bylo zapytac przed kupnem.

- The Stig - 07-19-2006

Acrid napisał(a):
The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue

jeszcze nie kupiłem hihi... pisze jeszcze bo myslałem o tym, ale jeszcze chce posłuchac opini innych Big Grin a tutaj bedzie ona jak najbardziej trafna Big Grin

- Valhalla - 07-19-2006

moja opinia; bleeeeeeeeeee a poza tym wejdziesz w byle gowno i sie ufajdasz. No i zajebiscie na nich zapewne rysy widac. Wybij to sobie ze lba, jak masz za duzo o te 400zl to Ci podam numer konta.. Laughing Laughing Laughing

- Ghost_82 - 07-19-2006

The Stig napisał(a):
Acrid napisał(a):
The Stig napisał(a):a co myslicie o facecie i białych glanach ? Tongue

jeszcze nie kupiłem hihi... pisze jeszcze bo myslałem o tym, ale jeszcze chce posłuchac opini innych Big Grin a tutaj bedzie ona jak najbardziej trafna Big Grin

Człowieku weź mnie nie strasz Confusedhock:

Re: Faceci w wysokich glanach. - Flying Corpse - 07-19-2006

-Rene- napisał(a):
Nadrin napisał(a):Ok. Zdaję sobie sprawę, że to będzie trochę infantylne, ale nie martwcie się nie mam 13 lat i nie słucham Nightwisha. Wink
Kurde..no ciężko,bo ja jakoś skupiam się na człowieku a nie na tym,jakie buty nosi..;/.
Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp Rolleyes

Re: Faceci w wysokich glanach. - -Rene- - 07-19-2006

Flying Corpse napisał(a):Ej wsród róznych 'gospodyń domowych' krązy taka ludowa mądrośc ,że oh ah kobieta to na buty patrzy ;P
jak smiesz łamac stereotyp Rolleyes
Moim priorytetem,od zawsze było funkcjonowanie w roli łamiącej stereotypy kury domowej ;>.

Hmm..

- Szyszak - 07-19-2006

Angel of death napisał(a):co wg ciebie jest nie pedalskie?

Styl prawdzich metalowych wojownikow - Manowara!

- The Stig - 07-19-2006

Szyszak napisał(a):

ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co Laughing (prosze sie ode mnie odjebac)

- Wars - 07-19-2006

The Stig napisał(a):
Szyszak napisał(a):

ej no sorry ale Manowar dopiero wygląda pedalsko wiec juz sam nie wiem co jest co Laughing (prosze sie ode mnie odjebac)
Jakbyś myślał jeszcze troche wolniej, to zacząłbyś się cofać... Wink