- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Jaką byście polecali płyte hatebreed ? na początek ?
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Rise Of Brutality raczej, chociaz kapeli za bardzo nie znam, ale ten album jest najlepszy podobno
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Ja polecam od tyłu od najnowszej, czyli moim zdaniem najlepszej Supremacy, choć ciężko nie stawiać na równi Rise of Brutality (wszędzie uznana jest za lepszą). Czyli proponuję którąś z tych dwóch na początek, potem drugą z nich a potem Perseverance, która jest bardziej old school ale nie ma w niej tego najbardziej dla Hatebreed charakterystycznego rysu, który wypracowali. Z resztą możesz się zapoznać jeśli kapela przypadnie ci bardzo do gustu.
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
ja tam polecam od siebie Another Breath, najlepszy dla mnie hace w ogole : - )
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
ostatnio zapoznałem się z Sinking Ships i poem że nawet nawet jak na takie bardziej melodyjne granie (chociaż Championa nie przebije)
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
To już tak średnio, jak mówiłem wolę coś bardziej dla orków np Terror. Nie jest złe, ale za mało paskudne jak na dłuższe obcowanie ze mną.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
a powiem Ci ziomek że nawet ostatnio przesłuchałem ze trzy czy cztery numery. No chyba ze trzy, potem coś we mnie pękło
Edit: A Terror tak wogle znasz?
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
z nazwy oczywiscie znam, kiedys costam nawet sluchalem, ale dokladnie nie pamietam, musialbym sobie jakas plytke sciagnac zeby sobie przypomniec jak to brzmialo
przesluchalem na myspace =]
calkiem przyjemnie, chociaz ciezej i miejscami wolniej niz to, do czego przywyklem. na codzien raczej nie dla mnie, chociaz czasami owszem
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
rozumiem =]
wnioskuje, ze w takim razie death before dishonor i reszta bostonu tez lezy w twoim guscie