• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Extremist \m/

słyszeliście może o tej kapeli thrash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Macintoshu (nie wiem czy tak sie pisze Laughing ) wszystko dobrze słyszałam... moze dlatego ze mialam głośniki obok siebbie Mad
no... to przesłuchajcie te Dema i skomentujcie Smile

Dzem: Poprawilem bledy.
........++++++++~~~~~~~~++++++++........
Odpowiedz

Ja byłem niedawno na koncercie tego zespolu..nawet fajnie grają
Pomudlmy się za partie MaryjaWink
Odpowiedz

Weenie napisał(a):słyszeliście może o tej kapeli trash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Mackintoshu (nie wiem czy tak sie pisze Laughing ) wszystko dobrze słyszałam... moze dlatego ze mialam głośniki obok siebbie Mad
nie zebym sie czepial ale chyba pominelas 1 literke Evil or Very Mad THRASH
Odpowiedz

Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Przesluchalem te kawałki na stronce. Moze kupie demko jak tylko 5 zeta.
Odpowiedz

nazwa nie adekwatna do przekazu z wyglądu tez eksremy nie sieją heh. jedzie megadeth albo bardziej athrax albo mi sie zdaje, nie podchodzi. moze kiedyś zaczną grać thrash..
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):nazwa nie adekwatna do przekazu z wyglądu tez eksremy nie sieją heh. jedzie megadeth albo bardziej athrax albo mi sie zdaje, nie podchodzi. moze kiedyś zaczną grać thrash..

oni już grają thrash ;]

przykro mi ze sie zawiodłas Wink
Odpowiedz

Rumian napisał(a):
Weenie napisał(a):słyszeliście może o tej kapeli trash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Mackintoshu (nie wiem czy tak sie pisze Laughing ) wszystko dobrze słyszałam... moze dlatego ze mialam głośniki obok siebbie Mad
nie zebym sie czepial ale chyba pominelas 1 literke Evil or Very Mad THRASH

przepraszam to sie więcej nie powtórzy Laughing
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.

nie rozumiem...

jest Extremist i tyle ;]
Odpowiedz

Weenie napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.

nie rozumiem...

jest Extremist i tyle ;]
No, teraz już jest ok.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości