Extremist \m/ - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Extremist \m/ (
/thread-extremist-m)
Extremist \m/ -
Weenie - 01-18-2006
słyszeliście może o tej kapeli thrash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie
www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Macintoshu (nie wiem czy tak sie pisze

) wszystko dobrze słyszałam... moze dlatego ze mialam głośniki obok siebbie
no... to przesłuchajcie te Dema i skomentujcie
Dzem: Poprawilem bledy.
-
Lukasz - 01-19-2006
Ja byłem niedawno na koncercie tego zespolu..nawet fajnie grają
Re: Exstremist \m/ -
Rumian - 01-19-2006
Weenie napisał(a):słyszeliście może o tej kapeli trash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Mackintoshu (nie wiem czy tak sie pisze
nie zebym sie czepial ale chyba pominelas 1 literke

T
HRASH
-
aXe Rose - 01-19-2006
Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.
-
Krzychun - 01-19-2006
Przesluchalem te kawałki na stronce. Moze kupie demko jak tylko 5 zeta.
-
fetus - 01-19-2006
nazwa nie adekwatna do przekazu z wyglądu tez eksremy nie sieją heh. jedzie megadeth albo bardziej athrax albo mi sie zdaje, nie podchodzi. moze kiedyś zaczną grać thrash..
-
Weenie - 01-20-2006
fetus napisał(a):nazwa nie adekwatna do przekazu z wyglądu tez eksremy nie sieją heh. jedzie megadeth albo bardziej athrax albo mi sie zdaje, nie podchodzi. moze kiedyś zaczną grać thrash..
oni już grają thrash ;]
przykro mi ze sie zawiodłas
Re: Exstremist \m/ -
Weenie - 01-20-2006
Rumian napisał(a):Weenie napisał(a):słyszeliście może o tej kapeli trash metalowej? ja przyznam, że jest bardzo fajna, a na stronie www.extremist.metal.pl mozecie ściągnąć dema, ale szczerze mówiąc nie są za ciekawe bo niebardzo słychać wokal... przynajniej na PC, bo na Mackintoshu (nie wiem czy tak sie pisze
nie zebym sie czepial ale chyba pominelas 1 literke
THRASH
przepraszam to sie więcej nie powtórzy
-
Weenie - 01-20-2006
aXe Rose napisał(a):Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.
nie rozumiem...
jest Extremist i tyle ;]
-
aXe Rose - 01-20-2006
Weenie napisał(a):aXe Rose napisał(a):Heh w dodatku w temacie jest błąd. Powinno być eXTremist, bez tego 's' w środku.
nie rozumiem...
jest Extremist i tyle ;]
No, teraz już jest ok.