• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

::EXODUS::

Caly Exodus niszczy.
Odpowiedz

bez przesady, jesli chodzi o thrash to tylko SLAYER niszczy w całosci.
Odpowiedz

^ tutaj wole sodom, oni nie wydali słabej płyty. Slayer obecnie za pomoca christ illusion odrobił u mnie straty po ghua oraz np diabolus in musica. Sodom mogę sluchać każdej płyty i jest zajebista.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Przy Sodom zasypiam. A Slayer zabija kazda plyta. Takie ChI jest gorsze od GHUA, wiec nie wiem co tu "odrabiac".
Odpowiedz

PanterA niszczy wszystko.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):PanterA niszczy wszystko.

szczegolnie na 3 pierwszych plytach Wink
Odpowiedz

SLAYER'a nawet nie wymieniam, bo kazdy zespol moze go calowac po nogach.
Odpowiedz

Sam sie pocałuj. Pierwsze 5 płyt bardzo ok (wrecz zajebiscie ok) ,ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok. W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

Zreszta sodom a slayer to troche inne szkoły grania więc ciężko jest co kolwiek porównywać. poprostu wole tych pierwszych ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Jestes uposledzony.
Odpowiedz

Dokładnie.Z niemieckich kapel wszak Sodoma bije na łeb Destruction chociażby.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Sobota napisał(a):ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok.

Dokładnie ,dlatego SLAYER jest tutaj niedoscigniony jesli chodzi o thrash. SŁAWA !

Sobota napisał(a):W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

ROTFL
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Sam sie pocałuj. Pierwsze 5 płyt bardzo ok (wrecz zajebiscie ok) ,ale zespół dobry to taki ktory całokształ twórczości jest ok. W przypadku slayera dla mnei pare płyt jest do kitu.

Zreszta sodom a slayer to troche inne szkoły grania więc ciężko jest co kolwiek porównywać. poprostu wole tych pierwszych ;].
jesteś gejem ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Gejem moze nie,ale gusta ma spaczone z lekka.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Panowie wyluzujcie. Nie jestem jakimś wybitnym znawcą Exodus, Sodom czy ogólnie thrashu, ale co do Slejera Sobota ma troche racji. Troche, bo Slayer dzieli sie na wybitne geniusze i na płyty bardzo dobre. A fan niemieckiej szkoły thrashu pewnie dzieli twórczosc Slayera na bardzo dobre i dobre płyty, w polotach.

To jeszcze wtrące 3 grosze do tematu zespołu Exodus. Wiem, że kult i w ogóle, ale znam tylko "Fabulous Disaster" i jakoś to mnie nie rozjebał. Zatem zaproponujcie mi jakiegoś killera z dyskografii tej kapeli, co łaska.
Odpowiedz

FD to killer, najwyżej brzmieniowo troche niedzisiejszy, zapuśc dwie ostatnie płyty
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości