• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dzialalnosc w podziemiu

czy ja wiem czy komercja? Ja osobiscie nie mam kasy na wykladanie z wlasnej kieszeni na kserowki. Ale jak bardzo chcesz to mozesz nas sponsorowac. Z reszta wiem, ze to nieciekawie brzmi...ale na poczatek taka wspolpraca bylaby potrzebna mysle.
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):Ja osobiscie nie mam kasy na wykladanie z wlasnej kieszeni na kserowki.

E,no jakiś hajs na początek musisz mieć.Przecież nie musisz od razu trzaskać 100 sztuk zina więc koszta nie powinny być duże.A jak nie to rozglądaj się za darmowym ksero Wink .
Odpowiedz

raf667 napisał(a):nie musisz od razu trzaskać 100 sztuk zina więc koszta nie powinny być duże.

Zawsze mozesz wydac 88 szt.
Odpowiedz

z tymi 88 sztukami to niezly plan... Laughing
Odpowiedz

ale 14 jest jeszcze taniej!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ale za malo jak na propagande na polibudzie Laughing

taki max offtop. Pytanie mam do KelThuza lub Hegemona.. co to znaczyc ma w koncu '14'? Nigdzie nie moglem znalezc nic na ten temat....na www.nsnrpoland.fora.pl tez nic nie znalazlem Evil or Very Mad
Odpowiedz

ojojoj 14 slow......
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

BUHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAAAA
mazwijcie ten temat "przedszkole dla niedojebanych NS'ów"
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Chcialoby sie rzec " spierdalaj ignorancie!", ale po co....nie wiem czy zauwazyles o bystrooka, ze to byl offtop, a co do NS temat juz jest, wiec jezeli masz tyle do powiedzenia na ten temat to zapraszam.

Proponuje wrocic do tematu....
Odpowiedz

Jeżeli miałbym dyskutować na temat NS z takimi znawcami tematu jak ty, to wolę juz ulepić bałwana z błota pośniegowegoi zakończyć tego offtopa, nawet beż żadnych wrzutów w stylu "dźwigaj berło czesany młotkiem kulawy chłopcze stajenny".
Odpowiedz

dobra wrzuta - zaloz temat i chwal sie nia innym , a normalne rozmowy pozostaw ludziom.nikt nie powiedzial, ze znawca jestem, ale na pewno nie jestem ignorantem takim jak ty. generalnie jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tym temacie, to do kosciola . Laughing
Odpowiedz

Chwalmy Pana!
Odpowiedz

88 nazi comrades, hail to you we send! \m/
Odpowiedz

Cytat:88 nazi comrades, hail to you we send!
Pan wunderwaffe się zakręcił i przegrzał te dwie komórki mózgowe jakie ma przykitrane w miednicy, bo wiadomo, ze jak każdego nazi komrata, jego czaszka jest lita. W rzeczywistości miał do powiedzenia, ze robi laskę i nie kaleczy.
Odpowiedz

Podziemie jest ok,ale ten temat już nie Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości