05-03-2006, 09:41 AM
Jak w temacie, jestem za stworzeniem działu folk metal. Wydaje mi się trochę dziwne pisanie o zespołach typu Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum w dziale "inna muzyka".
Alhor napisał(a):Jak w temacie, jestem za stworzeniem działu folk metal. Wydaje mi się trochę dziwne pisanie o zespołach typu Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum w dziale "inna muzyka".
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:RAZ - zacznij się najpierw udzielać na forum zanim wyjedziesz z takimi propozycjami :/
DWA - to ja jestem za utworzeniem działu progresssive metal i osobno progressive rock, potem blues i jazz, dalej grind i osobno sludge/stoner.... Rolling Eyes tak to wyliczać możemy w nieskonczonosc... daruj sobie...
Cytat:proponuje otworzyć oddzielny dział poświęcony szantom
Alhor napisał(a):W poście wyżej zirytowała mnie poprosty agresja przedmówców.
Alhor napisał(a):Rozumiem. W poście wyżej zirytowała mnie poprosty agresja przedmówców.
Cytat: Jeżeli tak to z mojej strony "sorry", niemniej uważam Twoją propozycję za dziwaczną... wtedy byśmy musieli zadowolić resztę populacji zakładając działy o pieśniach biesiadnych, disco-polo oraz nt. poezji śpiewanej...Ta ... tyle że zepoły typu Finntroll i Battlelore zaliczają się napewno do metalu a disco-polo oraz poezja śpiewana nie, ani do żadnego stylu preferowanego przez sklep. Odpowiedż Dżemika mnie zadowala, jeśli będzie wystarczająca ilość postów dział będzie(co wcale nie oznacza że w ogule powstanie). To że komuś typ muzyki nieodpowiada naprawdę mnie mało interesuje. A pozatym folk to nie tylko szanty, wystrczy się zagłębić w grecki folk aby dostrzec rużnice. Niemniej tematem nie był folk tylko folk/viking metal, a znaczna część pagan (jeśli już dział miałby występować tematycznie razem) podpada pod black.
Alhor napisał(a):aż tak wiele nie jestOczywiście nichodzi o szczegółowe pdtypy (np. trashu) ale o taki podział żeby każdy zespół można było gdzieś zaklasyfikować.