• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Milczenie Owiec...

wreeszcie obejrzałam ostatnio i zronbiło na mnie ogronme wrażenie,tak ogromne,że się potem bałam do ciemnego pokoju wejśc :/
Odpowiedz

Ja nic takiego nie odczuwałem Laughing
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ja nic takiego nie odczuwałem Laughing
Ja też Wink Co Cię tak dziewczę przeraziło?
Odpowiedz

ja jestem w ogóle bojaźliwe dziewczę i siedziałam z zakrytymi oczami cały czas jak ona chodziła po ciemnej kryjówce tego wariata,poza tym krew z windy i pare innych obrzyliwych scen zrobiło swoje Tongue
"For The First Time In A Long Time
...Everything Was Right In My
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

To może powinnaś się przenieść na kreskówki Laughing Wink
Odpowiedz

myślisz,że nie oglądam? Tongue
prawda jest taka,że czsami lubię się bać,a takie filmy jak 'Milczenie owiec'są wg mnie genialne Smile
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

"Milczenie Owiec" nie jest jeszcze takie straszne Wink Są owiele ciekawsze filmy, jeśli chodzi o klimat Wink
Odpowiedz

wiem,że są,ale też wg mnie też trzyma w napięciu Tongue
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

Jeden z filmów, którego fenomenu nie kumam. Chyba nie dla mnie takie kino.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Starzejesz się Surprised
Odpowiedz

Faktycznie,MaFFej się jakiś marudny ostatnio robi.Niemniej od Milczenia Owiec lepszy był Hannibal.Zwłaszcza dla takiego fana Carcass jak ja Laughing
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Starzejesz się Surprised
R_amze_S napisał(a):Faktycznie,MaFFej się jakiś marudny ostatnio robi.

Przyznam się, że na tę zmiane pogody to nie najlepiej sie czuję (po kościach łamie). Wiek jednak robi swoje Laughing .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Ja ogladalam Milczenie Owiec i Hannibala. oba filmy sa dobre i sa jednymi z moich ulubionych Big Grin tak...genialny psychol.. no w sumie wniosek ze trzeba jedzenie troche pomeczyc zanim sie je zje jest jak najbardziej trafny heh Big Grin
memory
+NIRVANA+
...
Odpowiedz

Milczenie Owiec jest świetnym filmem ale Hannibal...Ugh ,mi nie podobał się jak tylko można było. Kiepsko ,nudno - tylko krew i flaki (z olejem) Tongue. Czerwony Smok jest gorszy od Milczenia Owiec ,co nie zmienia faktu ,że wybitnie mi podpasował Smile
Odpowiedz

Milczenie Owiec to jeden z najlepszych filmów jakie widziałem ever. Kiedyś miałem szczególną fazę na ten film i znałem kwestie Lectera na pamięć, teraz pamiętam tylko "Wsunąłem jego wątróbkę z fasolką, popijając zacnym Cianti, sysysysy"
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości