Forum Rockmetalshop
Milczenie Owiec... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Milczenie Owiec... (/thread-milczenie-owiec)

Strony: 1 2

Milczenie Owiec... - Pearl - 05-29-2005

Obejrzałam jak na razie "Milczenie Owiec" i "Hanibala". Został mi jeszcze "Czerwony Smok" Smile Oglądaliście te filmy? Co o nich sądzicie? Wczoraj właśnie poraz drugi obejrzałam "Milczenie Owiec" i znów byłam pod wrażeniem. Zajebisty film, ale chyba nieco bardziej podobał mi się "Hanibal". A Wam? Smile

- Wojtasss... - 05-29-2005

Mi bardziej Hanibal. Taka wesoła rzeź Big Grin .
"Wnętrzności wewnątrz czy na zewnątrz" Big Grin

- Miriam - 05-29-2005

Niestety widziałam tylko "Hannibala". Jeśli chodzi o ten film... Dobry, świetna kreacja Anthonego Hopkins'a, ale końcówka filmu trochę naciągana.

- Wojtasss... - 05-29-2005

Eee, mały chłopiec zjadający mózg jest the best Big Grin

- Pearl - 05-30-2005

Wojtasss... napisał(a):Mi bardziej Hanibal. Taka wesoła rzeź Big Grin .
"Wnętrzności wewnątrz czy na zewnątrz" Big Grin
Taaa, ten tekst rozwala Laughing Hie, hie. Mój kochany braciszek nagrał Milczenie Owiec Smile Big Grin

- Scully - 05-31-2005

Widziałam Milczenie Owiec, ale sądzę, że Hannibal bardziej by mi się spodobał, więcej jatki poproszę, uuuaaa Surprised

- statekx - 07-31-2005

czuje zapach twojej cipki...heh

Mi sie podobalo milczenie owiec jak hannibal Smile

ten moment jak hannibal czestuje mozgiem tego chlopaka jest nie do opisaniaSmile

- Kaktus. - 07-31-2005

milczenie owiec jak dla mnie lepsze chociasz i hannibal zrobiony troche inaczej jest całkiem fajny

- maharet - 08-02-2005

Dobre, ale wolę w wersji książkowej 8). w Hannibalu Cralise Starling ucieka razem z nim i zostaje jego kochanką Rolleyes

- Pearl - 08-02-2005

maharet napisał(a):Dobre, ale wolę w wersji książkowej 8). w Hannibalu Cralise Starling ucieka razem z nim i zostaje jego kochanką Rolleyes
Poważnie? Confusedhock: Rolleyes Laughing Czaaaad. Muszę przeczytać Big Grin

- maharet - 08-02-2005

[quote="Pearl"][
poważnie. Na początku czymś ją szprucuje, ale potem przestaje a ona i tak zostaje z nim. 8)

Re: Milczenie Owiec... - Sabelle - 08-02-2005

Pearl napisał(a):Obejrzałam jak na razie "Milczenie Owiec" i "Hanibala". Został mi jeszcze "Czerwony Smok" Smile Oglądaliście te filmy? Co o nich sądzicie? Wczoraj właśnie poraz drugi obejrzałam "Milczenie Owiec" i znów byłam pod wrażeniem. Zajebisty film, ale chyba nieco bardziej podobał mi się "Hanibal". A Wam? Smile

Ja wolę "Milczenie...". Jest to chyba jeden z nielicznych "horrorów" (jeśli tak mogę powiedzieć), który ma to coś, i wciąga..."Hanibal" jakoś mi nie dopasował...

Re: Milczenie Owiec... - Pearl - 08-03-2005

Sabelle napisał(a):Ja wolę "Milczenie...". Jest to chyba jeden z nielicznych "horrorów" (jeśli tak mogę powiedzieć), który ma to coś, i wciąga..."Hanibal" jakoś mi nie dopasował...
Hmm ... Dla mnie 'Milczenie Owiec' to nie horror, ale hmm ... jakiś thriller psychologiczny, czy cuś w tym stylu Wink Ale to tylko moja opinia Smile

- Goldie - 08-03-2005

Ja tam wolę najpierw doczytać książkę zanim się weznę za film Wink O właśnie, gdzie moje "milczenie owiec" Question Tongue

- uzi - 08-14-2005

Milczenie owiec jest swietne. Anthony Hopkins spisuje sie w roli Hannibala znakomicieSmile ale sam Hannibal (film) juz mnie nie urzeka. Przespalam chyba poloweTongue Czerwony smok taki o - sredni, lepszy od Hannibala, ale do Milczenia owiec mu daleko. A obecnie jestem na etapie czytania trylogii HarrisaTongue