07-30-2005, 08:17 AM
Stoi policjant z suszarką przy drodze, nudzi mu się. I nagle jak nie śmignie mu przed oczami czarny mercedes. Wskazuje do radiowozu i goni pirata drogowego. Wreszcie go zatrzymuje, wychodzi z radiowozu i podchodzi do merca. Przyciemnania szyba powoli się opuszcza, policjant patrzy... a tam siedzi stary, brudny menel:
-O kur.wa! - mówi zszokowany - To ja całe życie tyram i nie stać mnie na taką brykę, a ciebie, brudnego menele stać?!
-A bo widzi pan, panie władzo - mówo menel - Ja mam taką cudowną moc, że jak nasikam na głowę łysemu gościowi, to jemu włosy odrastają. Raz nasikałem takiemu biznesmenowi, a on w zamian dał mi tą limuzynę.
Policjant też był łysy więc mówi:
-To jak mi tez nasikasz, to cię puszczę bez mandatu.
Menel wyszedł z samochody, rozpiął rozporek i nasikał na głowę pochylonemu policjantowi. Z samochodu, z tylnej kanapy słychać histeryczny śmiech:
-O kur.wa, za ten numer to ja ci mieszkanie kupię!
-O kur.wa! - mówi zszokowany - To ja całe życie tyram i nie stać mnie na taką brykę, a ciebie, brudnego menele stać?!
-A bo widzi pan, panie władzo - mówo menel - Ja mam taką cudowną moc, że jak nasikam na głowę łysemu gościowi, to jemu włosy odrastają. Raz nasikałem takiemu biznesmenowi, a on w zamian dał mi tą limuzynę.
Policjant też był łysy więc mówi:
-To jak mi tez nasikasz, to cię puszczę bez mandatu.
Menel wyszedł z samochody, rozpiął rozporek i nasikał na głowę pochylonemu policjantowi. Z samochodu, z tylnej kanapy słychać histeryczny śmiech:
-O kur.wa, za ten numer to ja ci mieszkanie kupię!

-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!