• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

swietnie, mozecie byc dumni z siebie Laughing wy chyba nie macie dziewczyn bo widac jaki jest wasz stosunek do nich; dopierdalacie jej jakby byla najgorszym zlem swiata. dla mnie jest to calkowicie niezrozumiale biorac pod uwage ze ona nic nie ma do rocka i metalu- sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie- zamiast juz dopierdalac sie do np. mandrykiewicz ktorej fani najchetniej zrownaliby nas z ziemia wy bawicie sie w ten smieszny teatrzyk- czuje sie jak w jakies operetceSmile a wiec wszem i wobec oglaszam ze zakladam Narodowy Front Obroncow Dody Smile

sieg doda !

Big Grin lepiej z nami nie zaczynaj, anty-fanatykami dody maluczkiej, źle zrozumiałaś chyba wątek, bo my nie podcinamy żadnej gałęzi, kocham rock i metal... ale my nienawidzimy dody za to jaka ona jest, a jest taka, jak każdy widzi i to nas wkurza, to ,że taka pusta larwa może sobie do woli klnąć w tv i udawać i prawić życiowe mądrośći, skłania mnie do myślenia nad stanem naszej TV- i mediów wogóle, które maja propagować kulture a zajmują się praniem brudó i czystym chamstwem na antenie, idąc dalej doda jako dziecko tego bajzlu zamyka koło i wszyscy muszą być happy tak ? a gówno, myśle więc jestem i to mi się nie podowa więc wyrażam opinie na temat, trzeba to TĘPIĆ Big Grin Big Grin Big Grin
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]

ja to samo, nierozumiem co wy sie tak do niej dojebaliście, pusta hmmo ile pamietam to podawali jej iq i miala cos kolo 130 więc niesądze zeby była pusta, albo jej zazdrościcie albo niewiem...jesli chodzi o muzyke to jak kto lubi, mi nieprzeszkadzajej muzyka...a co do wyglądu to w sumie fajna dupa z niej jest..Wink))))a takie wytyczki na jej temat ze jest kurwą itp sa bezpodstawne... bo ktoś kto pisze takie pierdoły musiał korzystać z jej usług skoro wie takie rzeczy.. dla mnie wasze zachowanie jest załosne , zagadzam sie w pełni z wilk_fenriz...

A co ma IQ do duszy człowieka? Jeśli chodzi o Dodę - już jest mi obojętna.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...

Precz z Doda! wytwornia porobila pelno popowych laleczek a ze w rocku nikogo jeszcze takiego nie bylo wymyslili Dode...dla mnie jest to niewyobrazalne ze ktos taki gra ROCKA...Ok nie tepi metalow itp..ale to o niczym nie swiadczy...jak bedzie wiecej taki "panienek" w tej muzyce to rock zejdzie na psy... Crying or Very Sad

Co ja poradzę że szm..... kobiety nie cierpie Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]

psychosis napisał(a):SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...

Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.

velvetova napisał(a):...dla mnie jest to niewyobrazalne ze ktos taki gra ROCKA...Ok nie tepi metalow itp..ale to o niczym nie swiadczy...jak bedzie wiecej taki "panienek" w tej muzyce to rock zejdzie na psy...

Ja bym muzyki Dody nie nazwała rockiem (co najwyżej pop rock) I nie rozumiem argumentów typu "nie tępi metali", bo to żaden argument (jak już zauważyli niektórzy) Wydaje mi się, że za bardzo identyfikujecie się z subkulturą metali i dlatego podchodzicie do tematu zbyt emocjonalnie.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.

Zgadza sie ale akurat nam chodzi o pustke i Iq a nie duszę to niema nic wspólnego iq i dusza jest tak jak napisalaś ze ktos moze miec mniej niz 130 i byc zajebistym człowiekiem... ale tej kwesti nieporuszamy teraz...

to dziwka.
My God is beautiful.

fajne ma cycki....."that's all folks!"
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]

Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni Smile więc musimy na kogoś wyładowywać frustracje, a co ma piernik do wiatraka i IQ do mądrości ? i sposobu bycia to każdy wie Big Grin
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]

SHOX! napisał(a):Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni Smile więc musimy na kogoś wyładowywać frustracje, a co ma piernik do wiatraka i IQ do mądrości ? i sposobu bycia to każdy wie Big Grin

po pierwsze chuj a nie huj...
po 2 akurat mądrość z iq sie wiąze...
po 3 jakie masz dowody ze to dziwka...
po 4 fajnie jak kobieta może być chujem?
po 5 pomyśl zanim coś napiszesz...

SHOX! napisał(a):Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni Smile

i to jakkkk ;]
buhaha
My God is beautiful.

psychosis napisał(a):
SHOX! napisał(a):Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni Smile więc musimy na kogoś wyładowywać frustracje, a co ma piernik do wiatraka i IQ do mądrości ? i sposobu bycia to każdy wie Big Grin

po pierwsze chuj a nie huj...
po 2 akurat mądrość z iq sie wiąze...
po 3 jakie masz dowody ze to dziwka...
po 4 fajnie jak kobieta może być chujem?
po 5 pomyśl zanim coś napiszesz...
a co Ty ją tak bronisz Idea Tongue Wink
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości