- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
A co ma IQ do duszy człowieka? Jeśli chodzi o Dodę - już jest mi obojętna.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...
- Liczba postów:
- 862
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
psychosis napisał(a):SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...
Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.
velvetova napisał(a):...dla mnie jest to niewyobrazalne ze ktos taki gra ROCKA...Ok nie tepi metalow itp..ale to o niczym nie swiadczy...jak bedzie wiecej taki "panienek" w tej muzyce to rock zejdzie na psy...
Ja bym muzyki Dody nie nazwała rockiem (co najwyżej pop rock) I nie rozumiem argumentów typu "nie tępi metali", bo to żaden argument (jak już zauważyli niektórzy) Wydaje mi się, że za bardzo identyfikujecie się z subkulturą metali i dlatego podchodzicie do tematu zbyt emocjonalnie.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.
Zgadza sie ale akurat nam chodzi o pustke i Iq a nie duszę to niema nic wspólnego iq i dusza jest tak jak napisalaś ze ktos moze miec mniej niz 130 i byc zajebistym człowiekiem... ale tej kwesti nieporuszamy teraz...
- Liczba postów:
- 209
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
fajne ma cycki....."that's all folks!"
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."