- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Tyle to i ja wiem i niemusisz mi tego pisać...ale chodzi mi o jakieś konkretne argumenty... ok jeden dałeś głupie piosenki (kwestia gustu) ,a pisząc ze Slipknot nierobi show (tu odniose sie do innego temat,ale nadal chodzi o Slipknot) i w czasie koncertu fani stoją i grzebią w nosie to jakaś kpina?? czy dobry dowcip??
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
dlatego "kaze" raczej pisze bo niepodał zadnej konkretnej argumentacji..a piszac ze sie czegoś nielubi bo to jest debilne to zadne wytłumaczenie. niewszystko czego sie nielubi musi być debilne... Nielubisz kumpla z klasy bo jest debilny?? buahah
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Gabrysia tobie tez sie niepodoba wiele zespołów tak?? i nawet nie wiesz dlaczego Ci sie niepodobają... trzeba wiedzieć za co nienawidzieć , nielubić danego zespołu...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
te, psychosis, nie przeżywaj tak każdej wypowiedzi, bo zejdziesz na nerwicę...
p.s i tak ja mam racje, choć nie przypominam sobie abym napisał :"slipknot nie robi szoł"... poza tym ma wypoweidź jest jak najbardziej obiektywna bo lubię ten zespół... - to apropo tego drugiego topica...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
bardzo łatwo mozna wyczytać twe zaangażowanie emocjonalne w co poniektóre teksty, wiec nie ściemniaj ziom...
p.s tam to prawda i żadne gówniane dvd tego nie zmieni...
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
jak nie jak tak... myśl sobie co chcesz Zająć... ja tam wiem swoje.. jesli miałbym sie przejmować wszystkimi wypowiedziami to juz dawno byłbym na psychiatryku... i tak żyłem , żyje i żyć bede w przekonaniu ze SLIPKNOT robi wiekszy szkoł od Slayera ameno....
pozdr...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Ludzie lubią się oszukiwać....tak jest łatwiej...
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
pogadajcie se na gg lepiej
inne argumenty?? mam rozpisywac o strukturze zespolu?? po prostu mi sie nie podoba i to w zupelnosci wystarcza
jest to subiektywne zdanie, ale o czym mozna powiedziec niesubiektywnie???
- Liczba postów:
- 306
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
jesli zechcesz propnuje zakończyć ten temat bo bedziemy go ciagnoć w nieskonczoność... ja bede pisał swoje racje , a Ty swoje nigdy niedojdziemy do porozumienia..
no tak , ale pisząc ze nielubisz no bo nielubisz i ze to wystarczy to trochce płytkie lepiej byłoby uargumentować twoją odpowiedz, wkoncu po to jest Forum zeby rozwijać swoje wypowiedzi itp a nie nielubie SLipknota bo zyczajnie go nietrawie jest dziwnym stwierdzeniem.....:/