Kalin napisał(a):Mówisz ze Slipknot zaczął od komercji od samego początku..
Zastanów się co mówisz!! widać ze nie znasz ich od samego początku a Pierdolisz jak byś ich dobrze znał
Powiedz mi gdzie widzisz tą komercje w początkach Slipknota??
Wpierw małe sprostowanie - pierdolić to ja mogę co najwyżej kobietę (bez urazy drogie Panie!). W przypadku bzdur jest to raczej ciężko wykonalne. A teraz ad rem - wczytaj się uważnie w to co napisałem. Ani razu nie stwierdziłem, że Slipknot jest komercyjny. Napisałem, że jest od samego początku płytki i nie ma nic do przekazania. Ale nie, że jest komercyjny

A to nie to samo. Niby detal, a jednak. Mam tylko nadzieję, że jesteś na tyle spostrzegawczy aby zauważyć różnicę
Kalin napisał(a):[...] w tym ze mają maski??...
To akurat mi się w nich podoba! Jak kiedyś gdzieś trafiam na ich video to przynajmniej ich ślicznych mordek oglądać nie muszę.!
Kalin napisał(a):Czy np. Behemoth'a tez nazwiesz komercją?? dlatego ze udzielają wywiadów w telewizji, a nawet ze mozna zobaczyć ich teledysk w telewizji??
Ależ gdzież bym śmiał. Behemot doprawdy mi w niczym nie przeszkadza. Nawet niektóre kawałki im się udały. A to, że są w telewizji to bardzo dobrze. Przynajmniej mają szansę się troszkę wypromować.
Kalin napisał(a):Delikatnie mówiąc nie zgadzam się z twoim stwierdzeniem
I jest to jedyny przypadek w którym żałuję, że nie żyję w państwie autorytarnym... najlepiej takim w którym sam jestem u władzy... Wtedy, delikatnie mówiąc

musiałbyś się ze mną zgadzać.
Naz napisał(a):W dużym skrucie
1. Nie lubie SlipKnota bo to komercja
2. Nieprawda SlipKnot jest fajny
G woli ścisłości... w dużym skrócie:
1. Nie lubię SlipKnota bo gra muzykę bez polotu
2. Nieprawda SlipKnot jest fajny

Poza tym zawsze miło mięsem poobrzucać jakąś, nielubianą, kapelę

A że najczęściej się to kończy taką, a nie inną dyskusją... no cóż - nic za darmo
Poza tym... SlipKnot jest niefajny
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."