• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

od dawna ja i moja kumpela zastanawiamy się nad tym,że jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes
Odpowiedz

Ja sądzę, ze jestem piękna i atrakcyjna w każdej sytuacji
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...
Odpowiedz

Jak się ładnie odpicuje to czemu nie. No ale jak walnie jakieś łańcuchy, kolce i inne metalowe fiuty to już jest wogóle trv Big Grin
Odpowiedz

"Metalówy" sa paskude i oblesne. Staraja sie byc zajebiscie alternatywne i "nie podazac za wiekszoscia", defacto upodabniajac sie do ludzi bedacych klonami samych siebie. Dziewczyna to dziewczyna i ma o siebie dbac, nie tylko jesli chodzi o higiene, ale ubior rowniez
Odpowiedz

Jo, popieram przedmówce.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...

Moze jeszcze czarny zarost i czarna skora?
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
The Stig napisał(a):yhhh czarne glany + czarna spudnica + czarny płaszcz + czarne długie włosy + zielone/niebieskie oczy + ładna twarz + ładna figura + czystośc i zadbanie = coś co ciężko spotkać i coś co wygląda jak marzenie...

Koleś nie gada od rzeczy, tylko wyjebać spódnicę i ew. płaszcz a wyjdzie metalczyk jak marzenie Angry
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes

Nie jest atrakcyjna, taka prawda.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czarna skóra... daje jeszcze rade... a czarny zarost to zalezy gdzie Laughing mówta co chceta ale dla mnie osobiscie zadbana i skromnie ubrana metalówa jest ładna Tongue
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
guilty0 napisał(a):jeśli nawet dziewczyna jest ładna ,a jest metalówką,to nie jest atrakcyjna dla innych chłopaków (czarny strój,glany itp.) co wy o tym sądzicie?? Rolleyes

Nie jest atrakcyjna, taka prawda.

Popieram, do tego wszystkiego jeszcze czarne firanki i jazda.
Odpowiedz

Jeśli panna nawet jest ładna,ale ma na sobie glany,to jej atrakcyjnośc zdecydowanie spada.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD
ale ogolnie to taka kobieta nie jest zbyt atrakcyjna, zgadzam sie z Kamaelem.
Odpowiedz

Ja już kilka razy wyrażałem swoje zdanie na ten temat, nie różni się ono zasadniczo od tego, co napisał Istny, Kamael czy R_amze_S. Choć w podobnym stopniu jak glany, nie podobają mi się u dziewczyn trampki :/ Zalatują wiochą i dziećmi robotników ;P Jeśli chodzi o jakieś jesienne obuwie to, u dziewczyn, preferuję jakieś zamszowe półbuty najelpiej brązowe Mr. Green
Odpowiedz

Balthor napisał(a):chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD

dojrzałe psychicznie i fizycznie gotki nie są złe :>
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości