• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

magia swiat Laughing
niech ci bedzie...
Odpowiedz

Confusedhock:
Odpowiedz

o korwa, ja widzę że brutalny ogień tu kręcicie. I to beze mnie
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Są Święta, wybacz Istnej Romantyczce- taka już jest, ale w sumie dobra z niej dziewczynka.

<uroczo_dyga_nóżką_i_wychodzi>
Odpowiedz

wiec "krec z nami ten ogien" Smile
Odpowiedz

na pewno?
Odpowiedz

ohohohoh
Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

smialo Big Grin
Odpowiedz

maid napisał(a):magia swiat Laughing
niech ci bedzie...
:*

Pokażesz mi jeszcze swojego smoczka a potem się zaprzyjaźnimy. Fajna z ciebie niunia, już cię lubię.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

maid napisał(a):smialo
zanim zaczniemy, zerknij w temat o wisiorku, szpileczko
Odpowiedz

Generalnie, chciałabym Was opierdolić - ale posty niektorych nowych użytkowników mnie samą rozbrajają - dlatego nie mam serca.

Z resztą to jest traszowisko, jedno z tych miejsc gdzie wchodzi się na własne życzenie, a wychodzi z obitą mordą.

W sumie to się tyczy każdego miejsca na tym forum, gdy nowy element chce zabłysnąć 'elokwencja'...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nie no ja tego nie przeboleję Smile .Już chooy w ten czarny płaszcz/spódnicę ale glany?Przecież to nijak do dziewczyny nie pasuje.
Odpowiedz

Hmm... powiedzmy że glany u kobiet przejdą czasami jako strój ochronny na koncercie albo buty do bojówek. Ale przerażają mnie kobiety chodzace tylko i wyłacznie w glanach. fuj.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

nie
higieny i estetyki
Odpowiedz

Glany, jak glany. Dla mnie to normalne buty... Noszone raczej tylko w zimie.

A kwestią gustu jest już to komu się u dziewczyn podobają, a komu nie-e. Ja nie widzę w nich niczego złego (chociaż za pikne rzeczywiście nie są, ale od biedy mogą być). Mnie do kupna przekonało raczej to, iż starczą być może na kilka lat, a pozatym nie będzie problemu 'O Boże, co ja mam kupić...?!'. Na koncerty raczej również niezbędne.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości