• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

mokry to ty masz nos
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):mokry to ty masz nos

No ba,penetrowałem twoją starą
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

The Stig napisał(a):obrażasz Nas pisząc "wszyscy" słuchaj... my nie chcemy tobie dorównywać, wiec z tej prześwietności nici - zostalas sama, ze swoimi bulterierkami. Nic mi nie pozostaje jak powiedziec: "Trwajcie mocni w miłości" - Niech bóg będzie z Wami...
Stig- ale ty pierdolisz Laughing Laughing Laughing Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):No ba,penetrowałem twoją starą
chyba moją starą latrynę
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):obrażasz Nas pisząc "wszyscy" słuchaj... my nie chcemy tobie dorównywać, wiec z tej prześwietności nici - zostalas sama, ze swoimi bulterierkami. Nic mi nie pozostaje jak powiedziec: "Trwajcie mocni w miłości" - Niech bóg będzie z Wami...
Stig- ale ty pierdolisz Laughing Laughing Laughing Laughing

to zależy co... Laughing
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):No ba,penetrowałem twoją starą
chyba moją starą latrynę
To juz przynajmniej wiemy gdzie spędzałes swe trudne dziecinstwo... A jego skutki znamy widać do dziś dnia...
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

<moderator mode> Kurwa, spokoj mi tu.
@Stig: radzę Ci pamiętać, że czwarte ostrzeżenie to ban. Rozumiem, że możesz kogoś nie lubić, ale, jeśli już wchodzisz z tym kimś w dyskusje, to zachowaj chociaż minimum sensu w swoich wypowiedziach </moderator mode>
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):To juz przynajmniej wiemy gdzie spędzałes swe trudne dziecinstwo... A jego skutki znamy widać do dziś dnia...
[Obrazek: img_3452.1.JPG]
Odpowiedz

jeszcze jeden piesek lub coś równie mądrego i polecą warny
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

zapytaj samego pieska ile jeszcze ma ich być
Odpowiedz

Dziwne, Warsadal gada jak mod a przy avacie nie ma statusu moda Question Jak to się dzieje?
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):zapytaj samego pieska ile jeszcze ma ich być
Animus aeger semper errat
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

nie wiem czemu tak jest, musisz przyjąć na wiare że zarówno ja jak i Warsadal jesteśmy modami, może mały banik jeśli nadal Cie to nie przekonuje??? Laughing <joke>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hmm, zobaczmy co powie Warsadal. Aczkolwiek o bana nie proszę.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):<moderator mode> Kurwa, spokoj mi tu.
@Stig: radzę Ci pamiętać, że czwarte ostrzeżenie to ban. Rozumiem, że możesz kogoś nie lubić, ale, jeśli już wchodzisz z tym kimś w dyskusje, to zachowaj chociaż minimum sensu w swoich wypowiedziach </moderator mode>

ekhm... może najpierw sprawdź kto zaczął, a potem opierdalaj.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości