• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

no takie za kostke. teraz tez sa modne. i w sumie niektorzy metalowcy je nosza. tylko,ze mi sie rozwalily bo w dajśmanie kupilam. ale teraz sobie musze sprawic jakies nike ,czy tam pumy.
bielizna jak bielizna i tak sie ja pozniej sciaga. wiec nie ma tu nad czym rozmyslac w sumie.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):no takie za kostke. teraz tez sa modne. i w sumie niektorzy metalowcy je nosza. tylko,ze mi sie rozwalily bo w dajśmanie kupilam. ale teraz sobie musze sprawic jakies nike ,czy tam pumy.
bielizna jak bielizna i tak sie ja pozniej sciaga. wiec nie ma tu nad czym rozmyslac w sumie.
Jestem pod wrażeniem twojego podejścia do życia! Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

oj dajśman.... raz tam kupiłem adidaski na rowerek - dałem ponad 130 zł i chya niecały miesiąc i było po butach.

no ściąga się, ale prawdą jest też to,że jej w sumie w wiekszosci przypadków nie widać. Choć czasem me oczy cierpią jak widzą coś różowego na czymś dużym i szerokiem :> Swoją drogą to eskalacja bielizny na wierzchu jest dla mnie czymś niemiłym...
Odpowiedz

ja tam lubie miec ladna bielizne. a podziwianie to pozostawiam mojemu chlopakowi.

wez! nigdy juz tam nie kupie butow! chyba,ze jedno razowe. nie no w sumie te nike,puma itd to sa porzadne firmy. moja ciotka ma takie nike z lat 80, i teraz takie tez sa modne. takie biale i po bokach maja takie blekitne logo nike, tez mam takie,ale jakos nie chce mi sie w nich chodzic,bo juz prawie kazdy technogej ma takie. albo wiem te rozwalone z dajśmana sobie obkleje tasma klejaca jak james i bede zajebiscie oldschoolowa! Smile w sumie to ja chce mniec takie biale addidaski co mial kiedys james Crying or Very Sad tylko rozmiary sie zaczynaja od 42 a ja mam 39 Crying or Very Sad
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):ja tam lubie miec ladna bielizne. a podziwianie to pozostawiam mojemu chlopakowi.

wez! nigdy juz tam nie kupie butow! chyba,ze jedno razowe. nie no w sumie te nike,puma itd to sa porzadne firmy. moja ciotka ma takie nike z lat 80, i teraz takie tez sa modne. takie biale i po bokach maja takie blekitne logo nike, tez mam takie,ale jakos nie chce mi sie w nich chodzic,bo juz prawie kazdy technogej ma takie. albo wiem te rozwalone z dajśmana sobie obkleje tasma klejaca jak james i bede zajebiscie oldschoolowa! Smile w sumie to ja chce mniec takie biale addidaski co mial kiedys james Crying or Very Sad tylko rozmiary sie zaczynaja od 42 a ja mam 39 Crying or Very Sad
A ja mam 50 i nie mogę sobie żadnych wybrać (KURWA!!!) trza brać co jest w rozmiarze...
Odpowiedz

Moje zdanie jest takie że bielizna jest do noszenia, a nie podziwiania ;P
Odpowiedz

The Stig napisał(a):Moje zdanie jest takie że bielizna jest do noszenia, a nie podziwiania ;P
jak sam ściągniesz to i podziwiasz swoje dzieło... Angry
Odpowiedz

50? jezu...nie za duzy to rozmiar?
kup sobie japonki Laughing je mozna chyba w kazdym rozmiarze dostac Laughing .
dupa kupie sobie jakies oldschoolowe nike w rozmierze 40 i wepcham tam wate i bedzie spoko maroko.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):50? jezu...nie za duzy to rozmiar?
kup sobie japonki Laughing je mozna chyba w kazdym rozmiarze dostac Laughing .
dupa kupie sobie jakies oldschoolowe nike w rozmierze 40 i wepcham tam wate i bedzie spoko maroko.
Weź wypchaj słomą - a'la Endrju to będzie hardkor 8)
Odpowiedz

i co? ma mi pozniej kurwa sloma z butow wychodzic Laughing
chyba masz racje. bielizna jest do noszenia,a mozna podziwiac to co jest pod bielizna Smile
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):i co? ma mi pozniej kurwa sloma z butow wychodzic Laughing
chyba masz racje. bielizna jest do noszenia,a mozna podziwiac to co jest pod bielizna Smile

Jeszcze można wysnuć teorie że podziwiać można bielizne i ciało które to opiewa owa bielizna Smile Z pewnością to też ma swoj urok, bo sama bielizna raczej nie Smile
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):i co? ma mi pozniej kurwa sloma z butow wychodzic Laughing

To o to chodzi! Szacun ci skoczy na mieście Laughing
Odpowiedz

w sumie to tez racja. kurde ale nudy, nudzi mi sie.
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):w sumie to tez racja. kurde ale nudy, nudzi mi sie.

czy Ty coś insynuujesz ? Smile btw. to jestem głodny :>
Odpowiedz

KlaudiaVanKilmister napisał(a):w sumie to tez racja. kurde ale nudy, nudzi mi sie.

Angry [cenzored] Angry
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości