• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

dla zainteresowanych wyglądem...

warsadal napisał(a):Jeśli chodzi o jakieś jesienne obuwie to, u dziewczyn, preferuję jakieś zamszowe półbuty najelpiej brązowe Mr. Green
Fuuuuuuu, nie lubie koloru brazowego Surprised
Ja zima nosze glany -> oj, oj nie wymienilo sie flekow w kozakach Laughing
Bardzo lubie czarny kolor, ale nie mam samych czarnych ciuchow w szafie. Jak widze na ulicy 'mroczne laski' to mna wzdryga, bo jest to dla mnie szpetne i totalnie niekobiece. Dziewczyna powinna umiec ubrac sie adekwatnie do sytuacji, przy tym nie przesadzajac ani w jedna ani w druga strone. To samo tyczy sie facetow Tongue Nie lubie jak ktos nosi koszulki swoich ulubionych kapel (sama mam jedna i sadze, ze wystarczy) Laughing Facet ma byc zadbany, schludnie ubrany i ladnie pachniec Laughing Dziewczyna to samo. I nie przesadzac z tapeta.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

a ja nosze kozaki na obcasach do ramoneski, i co? jak dziołcha zalatuje bardziej latami 80 niż pieprzonym gotykiem, to działa
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Staraja sie byc zajebiscie alternatywne i "nie podazac za wiekszoscia", defacto upodabniajac sie do ludzi bedacych klonami samych siebie.

NIE INACZEJ!!!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
Balthor napisał(a):chyba ze ktos ma zboczenie apropo gotek :> xD

dojrzałe psychicznie i fizycznie gotki nie są złe :>

Proponuje bana za wartosc artystyczna wypowiedzi
Odpowiedz

O,laski jesli koniecznie chcą byc true to niech się ubierają jak Doro
Odpowiedz

ba
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

Doro fajna Surprised
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Jeśli panna nawet jest ładna,ale ma na sobie glany,to jej atrakcyjnośc zdecydowanie spada.
Dokładnie.Ja szczerze mówiąc wole 'normalne' dbające o siebie dziewczyny , a nie jakiś true panny w płaszczykach glanach itp.Szczerze mówiąc nawet nie zwracam na tekie uwagi więc nawet jak by były ładne to bym nie zauważył. Laughing
Odpowiedz

jak jest ladna to i w dresach albo glanach bedzie ladna, jak brzydka to zadne ciuchy nie pomoga bo pyska sobie raczej nie wymieni Laughing
Odpowiedz

Hethell napisał(a):jak jest ladna to i w dresach albo glanach bedzie ladna, jak brzydka to zadne ciuchy nie pomoga bo pyska sobie raczej nie wymieni Laughing

Tak to sobie tłumacz Laughing Laughing Laughing Wink
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
Hethell napisał(a):jak jest ladna to i w dresach albo glanach bedzie ladna, jak brzydka to zadne ciuchy nie pomoga bo pyska sobie raczej nie wymieni Laughing

no a nie ? Wink
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):

no a nie ? Wink

No dobra,twarz JEST rzeczywiście najważniejsza,ale wypadałoby by ten element posiadał drównujące mu wsparcie w postaci seksownego wdzianka
Odpowiedz

^
z tym sie zgodze.
i do tego kobieta musi sie ubierac jak kobieta a nie jak dezerter z wojska albo lump. niedobrze mi sie robi jak widze panne w koszulce jakeigos zespolu w rozmiarze worka po kartoflach,dzinsach,glanach i nie daj boze zajechanej ramonesce. albo trampki, bojowki, bundeswera i kostka. no nie moge po prostu
Odpowiedz

Na golasa nie ma subkultur
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

teoretycznie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości