10-23-2005, 06:49 PM
Nightwish - Fajna sprawa - ale ta nowa płtka taka ..... no nie bałdzo conajmniej ...

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:To był najlepszy(wg.mnie) metalowy zespół!!!!
Acrid napisał(a):Jak donosi jedna ze stron fanów Tarji Turunen, byłej wokalistki fińskiego Nightwish, weźmie ona udział w telewizyjnej produkcji.
Wokalistka miałaby zagrać rolę "złej matki". Program pod tytułem "Pääroolissa" ("W roli głównej") ma zostać wyemitowany w fińskiej TV1 jeszcze w tym roku. Przypomnijmy, że Tarja została poproszona o odejście z grupy po zakończeniu w październiku tego roku światowego tournee promującego album "Once".
Wkrótce rozpocząć ma się również pierwsza solowa trasa Turunen. Pierwszy koncert odbędzie się w Savonlinnie (Finlandia), wokalistka odwiedzi również Niemcy, Hiszpanię i Rumunię.
Buehehe,.. (:
Ixion napisał(a):Znani są już potencjalni kandydaci na miejsce Turunen:ostrzegajcie, mało się nie zlałam ze śmiechu, brzuch mnie rozbolał a moją matkę po zobaczeniu ostatniego aż wygięło i nie mogła się rozprostować...
http://takaisin.fi/nw/
Scully napisał(a):btw myślę, że jeśli chodzi o takiego wyjca jak pani Te to większej różnicy by nie zrobiło zatrudnienie kogokolwiek