• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dla fanow Nightwish

Nightwish - Fajna sprawa - ale ta nowa płtka taka ..... no nie bałdzo conajmniej ...Neutral
Odpowiedz

Dobrze że odeszła... pierwsze płyty zwł. Oceanborn nadawały się do słuchania, ale osatnie ze wskazaniem na "Once" to czysty syf, właśnie dzięki nadmiernemu eksponowaniu wokalu, który w takich ilościach po prostu nie pasuje do mimo wszystko metalowej kapeli(no, cukierkowo - pedalskie klawiszki też można było sobie podarować Laughing ).
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

oł je! NARESZCIE! =)
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

No to moze teraz Nightwish zrobi sie ciekawsze, bo w sumie ona mi tam najbardziej przeszkadzala [wole, jak basista spiewa] Smile
[Obrazek: beow00lf.png]
Odpowiedz

Heh ja to bym wstawil basmena na wokal wyrzucił stare piosenki,ograniczył klawisze i to byłby dobry zespołTongue
Odpowiedz

Teraz mówie prawde jak nigdy Tongue Szkoda Mi Tarji... wiem że to banalne słowa... ale ja muzykę Nigtwish'a traktuje jak muzyke relaksacyjną Smile coś na odprężenie... jej wokal był mocny ale zarazem spokojny... Walking In The Air, Sleeping Sun, Dead Boy's Poem - krótki komentarz: POEZJA... Smile Bless the Child czy Wishmaster: Poezja w metalowym wydaniu Smile No ale zobaczymy co "Chłopaki" wykombinują Smile
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/mr,1184288,wiadomosci.html
Laughing Laughing Laughing

Polecam przejzec komenty odnosnie artykułu ; ) i przeczytac
Cytat:To był najlepszy(wg.mnie) metalowy zespół!!!!
Odpowiedz

Znani są już potencjalni kandydaci na miejsce Turunen:

http://takaisin.fi/nw/

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinD:Big GrinBig Grin
You Learn About It!
Odpowiedz

Hehe, to z Sarumanem wyszlo spox Big Grin
No i oczywiscie z Crazy Frog Big Grin
[Obrazek: beow00lf.png]
Odpowiedz

Jak donosi jedna ze stron fanów Tarji Turunen, byłej wokalistki fińskiego Nightwish, weźmie ona udział w telewizyjnej produkcji.

Wokalistka miałaby zagrać rolę "złej matki". Program pod tytułem "Pääroolissa" ("W roli głównej") ma zostać wyemitowany w fińskiej TV1 jeszcze w tym roku. Przypomnijmy, że Tarja została poproszona o odejście z grupy po zakończeniu w październiku tego roku światowego tournee promującego album "Once".

Wkrótce rozpocząć ma się również pierwsza solowa trasa Turunen. Pierwszy koncert odbędzie się w Savonlinnie (Finlandia), wokalistka odwiedzi również Niemcy, Hiszpanię i Rumunię.

Buehehe,.. (:
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Jak donosi jedna ze stron fanów Tarji Turunen, byłej wokalistki fińskiego Nightwish, weźmie ona udział w telewizyjnej produkcji.

Wokalistka miałaby zagrać rolę "złej matki". Program pod tytułem "Pääroolissa" ("W roli głównej") ma zostać wyemitowany w fińskiej TV1 jeszcze w tym roku. Przypomnijmy, że Tarja została poproszona o odejście z grupy po zakończeniu w październiku tego roku światowego tournee promującego album "Once".

Wkrótce rozpocząć ma się również pierwsza solowa trasa Turunen. Pierwszy koncert odbędzie się w Savonlinnie (Finlandia), wokalistka odwiedzi również Niemcy, Hiszpanię i Rumunię.

Buehehe,.. (:

uwaga: http://fan-sites.org/tarja/gallery/album...s/IS_1.jpg

:? Big Grin Laughing Laughing Laughing
You Learn About It!
Odpowiedz

uehehehe 8)
wish i had a shotgun Big Grin

wyglada jak Britney Laughing
Odpowiedz

Ixion napisał(a):Znani są już potencjalni kandydaci na miejsce Turunen:

http://takaisin.fi/nw/
ostrzegajcie, mało się nie zlałam ze śmiechu, brzuch mnie rozbolał a moją matkę po zobaczeniu ostatniego aż wygięło i nie mogła się rozprostować...

btw myślę, że jeśli chodzi o takiego wyjca jak pani Te to większej różnicy by nie zrobiło zatrudnienie kogokolwiek innego, nawet pana 'jakby nie było, jest bardzo miło'
Odpowiedz

Scully napisał(a):btw myślę, że jeśli chodzi o takiego wyjca jak pani Te to większej różnicy by nie zrobiło zatrudnienie kogokolwiek

Przestań, bo smutno gdy ktoś bredzi.

Ta pani była jedną z 'very few' wokalistów/ek w metalu (hmm, whatever - okołometalu) z wykształceniem wokalno-operowym - ja sam oprócz niej wiem jedynie o 3 osobach - Ronniem Dio (Black Sabbath), Brucie Dickinsonie (Iron Maiden) i Messiahu Marcolinie (to ten pocieszny pajac z Candlemass). Więc co jak co, ale zastąpić byle kim się jej nie da.

Zresztą, pierdoli mnie to, nie cierpię Nightwish.
Odpowiedz

Się nie rozpłacz. Mnie uszy rozdzierała swoim żałosnym skamlem.
Odpowiedz