• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Disbeliever....... (śmiech)

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):Hm.. Mam nadzieje ze to nie jest cover In Flames..

* - Emperor cover
** - In Flames cover

Hehe,.. tym bardziej chcesz to uslyszec? =P

Boze bron.. Toz to profanacja.. In Flames w konwencji black metalowej.. Argh.. ;/
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Nie inaczej!

[Obrazek: tomek.jpg]

On wygląda jak nauczyciel muzyki 8)
Odpowiedz

Już bardziej pasuje do BM ten gryzoń od Ciebie z avatarka niż ten chłop!! Laughing
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):Hm.. Mam nadzieje ze to nie jest cover In Flames..

* - Emperor cover
** - In Flames cover

Hehe,.. tym bardziej chcesz to uslyszec? =P

Boze bron.. Toz to profanacja.. Emperor bezczeszczony przez takich gniotów!! Sad
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Założę się, że co najmniej dwóch z nich, spuściłoby wszebądowi wpierdol... Angry
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):Założę się, że co najmniej dwóch z nich, spuściłoby wszebądowi wpierdol... Angry

my sie znamy?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Balthor napisał(a):' I Am The Black Wizards'
haha no i bład jest Wink powinno byc "I am the black wizard" jak juz... chociaz i z the mam watpliwosci, ale nie bede kozaczyl ;p

Ty zkosmosu spadłeś, czy co ? Proponuję przeczytać tekst tego utworu; jeśli nie widzisz "-s" w tytule kawałka, może jego treść werbalna coś Ci pokaże.

Ej, wielbłąd , powiedz coś do mnie ! Chce być sławny, hahahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Ej, wielbłąd , powiedz coś do mnie ! Chce być sławny, hahahaha !

spierdalaj, ale powoli...
Odpowiedz

"Wśród dorosłych muzyka ta (i cała jej otoczka) budzi dość mieszane uczucia. I chłopcy z jarosławskiego zespołu SORCERER doskonale o tym wiedzą. Mimo to grają właśnie black metal.

To, co robimy to taka odskocznia od tej naszej szarej rzeczywistości - mówi Krzysiek. - Wiemy, że ta muzyka się "nie sprzeda", ale my nie chcemy grać komercyjnej muzyki, bo jak moglibyśmy robić coś wbrew sobie, coś, czego nie czujemy."

KURWA JA PIERDOLE takich to tylko Black Circle albo Oświęcim by wyleczyło.
Odpowiedz

Cytat:my sie znamy?
niechaj pozaostanie to kwesią nierozstrzygnętą Tongue
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):
Cytat:my sie znamy?
niechaj pozaostanie to kwesią nierozstrzygnętą Tongue

moze ty tez grasz w jakims zespole, z ktorym mamy zagrac niebawem jakis koncert i chcesz przedyskutowac pare kwestii? Laughing
Odpowiedz

o motyla noga! a to sa moi znajomi! Big Grin ale chyba mnie nie lubia Angry Nalezy jednak zwrocic uwage, ze w historii zespolu (chyba) dizbiliwerki napisaly ze ich styl bynajmniej blackmetalowy nie jest : ) i cos o łączeniu muzyki z folkiem miedzy innymi (moze im bede na grzebieniu pogrywac? : ) Szkoda, ze teraz juz nie ma miliona napisow "black metal" w kazdym rogu, kąciku, zakamarku... Angry Musze ich zmartwic, bo chyba sa juz slawni, czyli ocieraja sie o komercje i wychodza prawie z podziemia dzieki autorowi tego tematu Angry Staje w obronie dwoch czlonkow zespolu, ale z reszty mozna spokojnie szydzic Angry Tak w ogole to graja jak graja i pewnie nikomu by to nie przeszkadzalo, gdyby potrafili robic to z honorem, odbierac krytyke, grac naprawde dla wlasnej satysfakcji (jak twierdza) i normalnie sie zachowywac. Sami szydza z innych zespołów "lokalnych", wiec sa niekonsekwentni jesli o przekonania co do "grania dla wlasnej satysfakcji" chodzi. Wygladac sobie moga jak chca, mnie to nawet nie obchodzi. Grac tez moga co chca, ale po co okrzykneli sie jako BM i jednoczesnie twierdza, ze z tym gatunkiem nie maja nic wspolnego (nie maja, to prawda)? Szczegolnych umiejetnosci jesli o gitary chodzi tez nie wykrylam (chyba, ze ma to brzmiec jak true BM, czyli surowo i prosto : ), ale to sie rozwinie z czasem, bo mysle, ze stac ich na wiecej. Ogolna niechec do nich wynika z ich zachowania... Nie mniej jednak, omal nie spadlam z krzesla jak zobaczylam ten temat : )
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości