12-03-2007, 09:53 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyli jestes jakims kurwa pajacemnie rasistą
co do krzychum occib?
życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyli jestes jakims kurwa pajacemnie rasistą
Netiu napisał(a):nie rasistą
Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Netiu napisał(a):"Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"Padłem. Genialne. Zwłaszcza te skarby
Netiu napisał(a):...ile masz lat?
Netiu napisał(a):podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd.
Tak jestem rasistą , powiem wam tylko że Czarni żerują na białych , gówno rozlazło się po całej europie , tak jak kościół.
NIc niemam do tych z afryki bo to i tak chora rasa jak powiedziałem wczoraj pewnej osobie "Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"
Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.
Tak słuchałem NSBM i wielu innych żeczy
Cytat:podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstydTo się nazywa kobieta okurwieńsu, nie każda matka - tak jak twoja - musi miec kutasa
Netiu napisał(a):co do krzychum occib?Nie zrozumiałeś,ja jestem po Twojej stronie.Różnimy sie tylko tym,ze ja zawsze byłem biały a ciebie wybielili jak przyjechałeś Z Kongo.
Netiu napisał(a):gówno rozlazło się po całej europie
Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Netiu napisał(a):Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.
Tak słuchałem NSBM i wielu innych żeczy
Netiu napisał(a):przyciągnęło mnie ono bo uważam że siedzą tutaj tylko zdrowe psychicznie osoby...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo