• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dimmu Borgir, wejdź może mi pomożesz.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):czyli jestes jakims kurwa pajacem
nie rasistą
co do krzychum occib?
życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Odpowiedz

NSBM Dimmu Borgir. Big Grin
Odpowiedz

Netiu napisał(a):nie rasistą

z iloma murzynami miales w zyciu do czynienia?
Odpowiedz

pytanie, czy w stwierdzeniu " nie rasista" ma byc przecinek, czy myslnik, bo to wiele zmienia.....3 pierwsze longpleje Dimmu rozpierdalaja i tyle.
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...

http://www.youtube.com/watch?v=ygOtTUjDYc8

twój stary
Odpowiedz

podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd.

Tak jestem rasistą , powiem wam tylko że Czarni żerują na białych , gówno rozlazło się po całej europie , tak jak kościół.
NIc niemam do tych z afryki bo to i tak chora rasa jak powiedziałem wczoraj pewnej osobie "Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"

Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.

Tak słuchałem NSBM i wielu innych żeczy
życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Odpowiedz

Netiu napisał(a):"Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"
Padłem. Genialne. Zwłaszcza te skarby Big Grin.
Odpowiedz

Netiu napisał(a):...
ile masz lat?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Netiu, czy jak ci tam- ostrzeżenie. Pajacu.
Odpowiedz

Netiu napisał(a):podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd.

Tak jestem rasistą , powiem wam tylko że Czarni żerują na białych , gówno rozlazło się po całej europie , tak jak kościół.
NIc niemam do tych z afryki bo to i tak chora rasa jak powiedziałem wczoraj pewnej osobie "Tam w afryce niemają jedzenia , skarbów , żyznej ziemi , technologii, demokracjii a i tak sie zabijają.. - chore"

Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.

Słuchaj bojowniku o białą rasę i własne kompleksy leczone wymuszoną potrzebą poczucia się lepszym od kogoś, za metodę przyjmujący jakieś irracjonalne i z dupy wyssane przesłanki - znam jednego czarnoskórego piłkarza (pomijam już fakt, że przerasta cię on pod każdym względem, jeśli chodzi o przymioty mentalne i poziom wypowiedzi), może powiesz mu to w twarz, ja zaaranżowałbym spotkanie? Bo mnie nie przekonuje twoje kozaczenie kurwo nastoletnia co na osiedlu robi za śmigło od samolotu.

Cytat:podobne do twojej matki ,na jej miejscu zoperowałbym sobie krocze bo wstyd
To się nazywa kobieta okurwieńsu, nie każda matka - tak jak twoja - musi miec kutasa
Odpowiedz

ciekawe czy tradzik juz wyleczyl

edit

btw

http://www.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc
Odpowiedz

Netiu napisał(a):co do krzychum occib?
Nie zrozumiałeś,ja jestem po Twojej stronie.Różnimy sie tylko tym,ze ja zawsze byłem biały a ciebie wybielili jak przyjechałeś Z Kongo.
Odpowiedz

Netiu napisał(a):gówno rozlazło się po całej europie
Netiu napisał(a):życie to śmerć a śmerć to zbawienie...
Netiu napisał(a):Taka jest prawda Czarni to gnidy żerujące na białych.

Dawać gnojkowi z miejsca banana, nie będzie straty bo zabawy z nim też nie będzie.
Odpowiedz

E tam bana, może będzie okazja jeszcze po nim pojeździć.
Odpowiedz

Mysle że to jednak prowokator, o czym może świadczyć to:

Netiu napisał(a):przyciągnęło mnie ono bo uważam że siedzą tutaj tylko zdrowe psychicznie osoby...

Angry

Chociaż w sumie debili nie brakuje...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz