• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DEICIDE - kabaret

Obczajcie se: http://www.muzyka.interia.pl/info/infid/582553

Szczegolnie bulwersuje mnie fragment:"Ani razu nie widziałem go czczącego diabła. Przecież on wziął ślub kościelny. To jeden wielki kabaret" - kpi z Bentona Eric Hoffman."

Ciekawe co na to powie nasz forumowy Szatan. Jak dla mnie: Benton chuj, Asheim pedał, Scars Of The
Crucifix do dupy.

Nie inaczej!
Odpowiedz

Benton zakatowałby cię zelachem za to Smile

Ogólnie rzecz biorac są to pomówienia wyssane z palca... zaówno jedna jak i druga strona bedzie głosiła swe fałszywe wynurzenia aby jedynie kompromitować się wzajemnie...
nie przypominam sobie tez aby benton miał się za satanistę...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

sporo prawdy w tym musi być ...
Odpowiedz

Cala banda Deicide to cioty i geje. Z reszta jak wszystkie zespoly w jakikolwiek sposob powiazane z Roadrunnerem.

Co do czczenia mojej osoby przez Bentona. Nie odbieralem nigdy jego modlow, litanii... niczego. Jedyne dobre co zrobil, to to, iz dzieki niemu posiadlem wiele nastoletnich zbuntowanych dusz!
AVE JA!!!
Odpowiedz

hmm myślę aby wygłaszać tezę o czyichś preferencjach seksualnych, trzeba mieć ku temu podstawy...może byłeś ich gruppie ?!?!?!?!?
Odpowiedz

Nie. Natomiast mam bardzo wielu 'badaczy' na Ziemi - o wszystkim mnie inforumja. Pozatym sam duzo widze.
AVE JA!!!
Odpowiedz

Co do Deicide: nie obchodzi mnie życie prywatne Bentona i reszty zespołu i co onim ktoś pisze. Ważne żeby dalej grał tak jak to robi od lat

ZOMO
Odpowiedz

Normalnie załamuję ręce nad większością z waszych wypowiedzi. Evil or Very Mad W ogóle nie macie pojęcia o Deicide, co niektórzy jak widzę...
For I'm the Deicide, Dominus, what could you do...
Odpowiedz

u hu hu
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):Ważne żeby dalej grał tak jak to robi od lat
oby nie. scars to naprawde malutka rekompensata po ostatnich 3 wydawnictwach
Odpowiedz