- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
A co sadzicie o Deftonesach ?? Jak dla mnie masaaakra
BAck to school(pink maggit), albo Bored daja rade w pizdu. Na maksa fajny wokal;]Piszcie co sadzicie..
"Nie wstdź się, pokaż gdzie zrobileś kupę."
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Mam lekkie wątpliwości, czy to odpowiedni dział na temat o tym zespole, ale nieważne. Słyszałem w gruncie rzeczy kilka kawałków, z czego jeden - "Minerva" - zapadł mi w pamięć, więc trudno cokolwiek oceniać. Na dłuższą metę chyba mimo wszystko nie była by to muzyka dla mnie.
- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
minerva tyz doobra jyst
ale dlaczego nie w tym dziale?? czyzby deftones to nie byl ROCk?
"Nie wstdź się, pokaż gdzie zrobileś kupę."
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...uwielbiam ich..pelna dyskografia od dawna widnieje na moim kompie
...i podobnie jak poprzednicy..rowniez pierwszy raz zetknelam sie z tym zespolem wlasnie przez pamietny utwor "Minerva" niezwykle milo wspominam ten moment kiedy po raz pierwszy do moich uszu dobiegl dzwiek wlasnie tej piosenki
..no to tyle ode mnie
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 10
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
oni graja conamnji ciekawie ]:->
aganist the grain it's way
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
ja tam lubie Deftones. najbardziej przypadło mi do gustu "change", ciekawe też "my own summer" :] w ogóle to interesujący zespół. fajny wokal.
Co Cię nie to zabije, to Cie wzmocni...
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Deftones to dobra grupa, którą warto posłuchać. Moimi ulubionymi kawałkami są takie jak "Back To School", "Elite", "Lotion" i parę innych dobrych. Nie słucham może, na co dzień, ale od czasu do czasu można posłuchać.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ja ostatnio miałem okazję przesłuchać ich trzy płyty - "Adrenaline", "Around The Fur" i "White Pony". Druga z tych płyt wydała mi się najsłabszą. Może w tej muzyce nie ma żadnych rewelacji, ale słucha się dobrze. Przynajmniej dobrze mi się słuchało kiedy byłem wściekły ;D. Musiałbym spróbować w innych warunkach.
- Liczba postów:
- 65
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Z Deftones spotkalam sie... hmm... kilka lat temu, przy odsluchiwaniu soundtrack'u do Matrix: Reloaded. Pózniej wyzebralam od kolegi plyte, milo, milo, ale pozniej jakos zapomnialam. Za to od czasu pierwszego wysluchania "Minervy" nie moge sie od nich oderwac. White Pony - bardzo fajny album
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland