• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Deftones

A co sadzicie o Deftonesach ?? Jak dla mnie masaaakra Big Grin BAck to school(pink maggit), albo Bored daja rade w pizdu. Na maksa fajny wokal;]Piszcie co sadzicie..
"Nie wstdź się, pokaż gdzie zrobileś kupę."
Odpowiedz

Mam lekkie wątpliwości, czy to odpowiedni dział na temat o tym zespole, ale nieważne. Słyszałem w gruncie rzeczy kilka kawałków, z czego jeden - "Minerva" - zapadł mi w pamięć, więc trudno cokolwiek oceniać. Na dłuższą metę chyba mimo wszystko nie była by to muzyka dla mnie.
Odpowiedz

minerva tyz doobra jyst Big Grin ale dlaczego nie w tym dziale?? czyzby deftones to nie byl ROCk?
"Nie wstdź się, pokaż gdzie zrobileś kupę."
Odpowiedz

sikacz napisał(a):minerva tyz doobra jyst Big Grin ale dlaczego nie w tym dziale?? czyzby deftones to nie byl ROCk?
Wydaje mi się, że nie, ale ja się na gatunkach nie znam. Mniejsza o to ;].
Odpowiedz

Deftones maja swietnego wokaliste, graja prosto ale za to swietnie Big Grin Wink (brrr jak wkurzaja mnie te emoty;/)
Odpowiedz

...uwielbiam ich..pelna dyskografia od dawna widnieje na moim kompie Big Grin...i podobnie jak poprzednicy..rowniez pierwszy raz zetknelam sie z tym zespolem wlasnie przez pamietny utwor "Minerva" niezwykle milo wspominam ten moment kiedy po raz pierwszy do moich uszu dobiegl dzwiek wlasnie tej piosenki Big Grin..no to tyle ode mnie Big Grin
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
Odpowiedz

Słyszałem tylko "around The Fur"-BARDZO przyjemne Big Grin
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
sikacz napisał(a):minerva tyz doobra jyst Big Grin ale dlaczego nie w tym dziale?? czyzby deftones to nie byl ROCk?
Wydaje mi się, że nie, ale ja się na gatunkach nie znam. Mniejsza o to ;].

pierdolic gatunki - muzyka jest jedna!!! Big Grin
a deftonesi sa ok, tylko strasznie depresyjni czasem...
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):pierdolic gatunki - muzyka jest jedna!!! Big Grin
Też tak myślę, ale jak tak czasem się zastanawiam nad tym co do czego można by podporządkować, to nie mam pojęcia. Z Deftones też tak jest, ale z czystej ciekawości, bo tego zespołu nie słucham.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
seelenleib napisał(a):pierdolic gatunki - muzyka jest jedna!!! Big Grin
Też tak myślę, ale jak tak czasem się zastanawiam nad tym co do czego można by podporządkować, to nie mam pojęcia. Z Deftones też tak jest, ale z czystej ciekawości, bo tego zespołu nie słucham.

jasne. ja tez lubie sie bawic gatunkami Smile
najlepsze sa takie 3-czlonowe i w gore... Big Grin
a deftonesi to emo-core?
Odpowiedz

oni graja conamnji ciekawie ]:->
aganist the grain it's way Wink
Odpowiedz

ja tam lubie Deftones. najbardziej przypadło mi do gustu "change", ciekawe też "my own summer" :] w ogóle to interesujący zespół. fajny wokal.
Co Cię nie to zabije, to Cie wzmocni...
Odpowiedz

Deftones to dobra grupa, którą warto posłuchać. Moimi ulubionymi kawałkami są takie jak "Back To School", "Elite", "Lotion" i parę innych dobrych. Nie słucham może, na co dzień, ale od czasu do czasu można posłuchać.
Odpowiedz

Ja ostatnio miałem okazję przesłuchać ich trzy płyty - "Adrenaline", "Around The Fur" i "White Pony". Druga z tych płyt wydała mi się najsłabszą. Może w tej muzyce nie ma żadnych rewelacji, ale słucha się dobrze. Przynajmniej dobrze mi się słuchało kiedy byłem wściekły ;D. Musiałbym spróbować w innych warunkach.
Odpowiedz

Z Deftones spotkalam sie... hmm... kilka lat temu, przy odsluchiwaniu soundtrack'u do Matrix: Reloaded. Pózniej wyzebralam od kolegi plyte, milo, milo, ale pozniej jakos zapomnialam. Za to od czasu pierwszego wysluchania "Minervy" nie moge sie od nich oderwac. White Pony - bardzo fajny album Smile
Muzyka jest niedyskretną powiernicą: zdradza najtajniejsze myśli. Romain Rolland
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości