• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

DEBIL PROJECT, technologia na podbicie świata

pierwszy słysze.
Ja planuje zrobic petatogana, ale jeszce nie mam materiału na komore spalania.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

http://www.youtube.com/watch?v=J2WaY0UWnDA
jakość pogańskiego druida, bo kręciłem jakims gównem
Odpowiedz

o kurwa... prawie jak te dżapańce, z tym że "prawie" robie wielka różnice Laughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Kolejny projekt jest rzadkim przypadkiem działania złego geniuszu w połączeniu z sumieniem. Wynalazek ów jako jeden z nielicznych ma pomoc ludziom w życiu.

Projekt #5

Evil Genius

':..:'
Odpowiedz

jedyne czogo mi brakuje do przeprowadzenia całego procesu to pieluchy zużytej i ulicy Piłsudskiego
O stary.. srogo poryty jesteś Big Grin
Odpowiedz

a masz gdzieś garnek drewniany? bo mój ostatni karp cyklop potłukł w przypływie furii. W zamian mogę uzdatniać pieluchy niezużyte.
Odpowiedz

za drewniny garnek może robić doniczka, którą kiedyś zmajstrowałem z czegos co było niegdyś drzewem, a karp nie jest elementem projektu, chybaże coś źle zrozumiałem. A nawet jeśli jest konieczny do wykonania projektu to do zrobienia karpia cyklopa wystarczy karp normalny, łyżeczka, igła i nitka oraz coś do przedziurawienia czaszki z przodu. Pieluche moge kupić i ukupić, a po ulice pojechać do Łomży. Jest tam ona jedną z głównych, więc na pewno znajde tam budynek 2A. Miejmy nadzieje żę nie będzie drewniany.
Odpowiedz

The world is ours to conquer!
Odpowiedz

Coś ode mnie. A co ! Na początek coś skromnego - perpetuum mobile.

[Obrazek: debilprojectlv7.th.jpg]

EVIL DEBIL
O_O'
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

T_T'
Odpowiedz

O której podbijamy świat ?

O_O'
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

ty to możesz co najwyżej podbić zawartość mojej muszli klozetowej
Odpowiedz

Szybkie dzieło mojego nadludzkiego umysłu; oczywistość tego odkrycia a zarazem jego niepowtarzalność świadczy o ograniczoności gatunku ludzkiego i predestynacji prawdziwego geniuszu zła do panowania nad światem:

Projekt #6

Evil Genius

';..;'
Odpowiedz

Cytat:Mentosowa erupcja – nieformalna nazwa zjawiska powstającego przy zmieszaniu pastylek Mentos z coca colą light. Po wrzuceniu do Coli Light jednej, lub więcej pastylek mentosa zachodzi proces fizyczny, którego efektem jest bardzo silne buzowanie napoju i powstanie "gejzera" spienionego napoju. Proces ten ma bardzo skomplikowane podłoże fizyczne które sprowadza się do tego że cząsteczki wody oddziaływają na siebie tworząc bardzo mocne wiązanie wokół bąbelka dwutlenku węgla. Żeby stworzyć nowy bąbelek trzeba rozerwać napięcie powierzchniowe wody. Kiedy wrzucamy mentosy do butelki żelatyna i guma arabska rozpuszcza się, łamiąc napięcie powierzchniowe co umożliwia formowanie sie nowych bąbelków dwutlenku węgla. Sytuacja taka może mieć miejsce gdyż każdy mentos w dużym powiększeniu ma na swojej powierzchni tysiące małych porów które służą w tej reakcji jako miejsca nukleacji dla bąbelków dwutlenku węgla. Gdy tylko mentos wpada do Coli bąbelki tworzą sie wokół całego mentosa a przez jego wagę opada on szybko na dno tworząc wiele nowych bąbelków na dnie, nagle zwiększa się przez to ciśnienie w butelce które powoduje erupcje coli. Zostały przeprowadzone eksperymenty w których udowodniono że to właśnie unikalna budowa mentosa przyczynia się do tej reakcji gdyż wrzucano inne cukierki o tym samym składzie o gładkiej powierzchni i żadna reakcja nie zachodziła. Udowodnione jest również iż różnica a składzie pomiędzy colą a colą light w substancji słodzącej powoduje różnice w reakcji z mentosem. W reakcji z cola efekt jest dużo słabszy.
[Obrazek: 400px-Diet_Coke_Mentos.jpg]
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

spóźniłaś się z tą nowinką tylko jakoś ze dwa lata
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości