- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
pierwszy słysze.
Ja planuje zrobic petatogana, ale jeszce nie mam materiału na komore spalania.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
o kurwa... prawie jak te dżapańce, z tym że "prawie" robie wielka różnice
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
jedyne czogo mi brakuje do przeprowadzenia całego procesu to pieluchy zużytej i ulicy Piłsudskiego
O stary.. srogo poryty jesteś
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
a masz gdzieś garnek drewniany? bo mój ostatni karp cyklop potłukł w przypływie furii. W zamian mogę uzdatniać pieluchy niezużyte.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
za drewniny garnek może robić doniczka, którą kiedyś zmajstrowałem z czegos co było niegdyś drzewem, a karp nie jest elementem projektu, chybaże coś źle zrozumiałem. A nawet jeśli jest konieczny do wykonania projektu to do zrobienia karpia cyklopa wystarczy karp normalny, łyżeczka, igła i nitka oraz coś do przedziurawienia czaszki z przodu. Pieluche moge kupić i ukupić, a po ulice pojechać do Łomży. Jest tam ona jedną z głównych, więc na pewno znajde tam budynek 2A. Miejmy nadzieje żę nie będzie drewniany.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
The world is ours to conquer!
- Liczba postów:
- 747
- Liczba wątków:
- 19