• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Death

DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu
Odpowiedz

czy debile powinni mieć wstęp na ten temat ?
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu

o kurwa, czuje się rozjebany Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

pajace również Big Grin
Odpowiedz

przemas rozumiem ze postac z avatara czyli laleczka czaki wpierdoliła ci mózg...

no i wszystko sie zgadza.
Odpowiedz

The Stig napisał(a):przemas rozumiem ze postac z avatara czyli laleczka czaki wpierdoliła ci mózg...

no i wszystko sie zgadza.

<sprawdza, czy to się dzieje naprawde>
Odpowiedz

Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .
Odpowiedz

to sie nie doczekasz.... bo a głupi jestes by je pojąc
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .

O KURWA!!!! Ale wpadka, ja pierdole Sad Sad Dobra, powiem prawde...... NIE WIEDZIAŁEM!!!
Embarrassed
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):Widzę ,że jednak nie wszyscy wiedzą ,że w 1990 r w Death Chucka zastępował na vocalu Louie Carrizales z zespołu Necrovore.
Czekam na wasze texty .
Juz wiem.Wcześniej napisałeś:
Cytat:Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m
To oczywiste.Tobie ten skok przez barierki zaszkodził, kolego.Upadłeś na łeb i efekty tego widać po dzis dzień.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Jakim cudem na koncert wpuszczono kilkumiesięcznego bachora?
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Przemas7 napisał(a):DEATH na żywo widziałem w Spodku kilkanaście lat temu, wtedy na vocalu nie był Chuck Schuldiner .Miałem miejsce siedzące i większośc publiki gdy Death rozpoczął koncert ruszyła przez barierki(ja tez) skok na plyte z 3m, bramkarze nie dawali sobie rady dotarliśmy do sceny nie jeden z nas był poturbowany przez ochronę, ale warto było dla takiego zespołu
jebane gwiazdy nie
and now is forever...
Odpowiedz

Dzisiaj 13.12 - 5ta rocznica smierci Chuck'a [*] RIP
Odpowiedz

Jest za kim płakać naprawde,wirtuoz to z niego żaden,po prostu dobrze se dobierał ekipe do nagrywania płyty Wink
Odpowiedz

jakby nie patrzec zdolnosci mial wokalne przynajmniej, a jak widac wirtuozem byc nie trzeba, zeby prekursorem death metalu stac sie, za co slawa mu po trzykroc !!!
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz