• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Da best

jestem dziwnie zaskoczona...nikt nie wspomnial o Shreku??!! Smile a tak na marginesie przypomnieliscie mi o filmach ktore zrobily na mnie krotkotrwale lecz duze wrazenie: Braterstwo Wilkow i Cube... sooperSmile
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Jak to nie? Tongue Patrz pierwsza strona, 3 post Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

faktycznie Embarrassed wybacz moja nieuwage...
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Heh, wybaczam Wink A do mojej listy dołączam "Podwójne życie Weroniki".
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

hmm... Podwójne życie Weroniki.... mi też się podobał Smile A co sądzicie o filmie: Cradle of fear?? Dla mnie totalny gniot... A zapowiadał sie tak zajebiście... Crying or Very Sad
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Arrow Braveheart
Arrow Byliśmy żołnierzami
Arrow Helikopter w ogniu
Arrow Shrek
Arrow Szyfry wojny
Arrow Kiedy umilkną działa
Arrow LotR
Arrow Łzy słońca
Arrow Zielona Mila
Arrow Wojna Harta
Arrow Wróg u Bram
Arrow Szeregowiec Ryan
Arrow Dzień Świra
Arrow Epoka Lodowcowa
Arrow Kompania Braci
Arrow Matrix (1 2 3)
"Historię tworzą ci, którzy wieszali bohaterów...

"They may take our lives, but they never take our Freedom!"
[Obrazek: brave.gif]
Odpowiedz

zapomniałam też dodać: Resident Evil... Poszłam na film z ciekawości nigdy wcześniej nie grając w grę... O ile później gdy oglądałam go w domciu i wydawał mi sie nudny to w kinie robi świetne wrażenie(w szczególność zbliżenie na topielice oraz zombie z toporkiem Smile )... No i jest jeszcze : 15 minut z Robertem De Niro... to też jest dobry filmik Smile
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Lady Ghost napisał(a):A co sądzicie o filmie: Cradle of fear?? Dla mnie totalny gniot... A zapowiadał sie tak zajebiście... Crying or Very Sad

Heh.. Nie przepadam za horrorami ani filmami gore.. a juz szczegolnie tymi klasy G.. Jedyne atuty tego filmu to 2 panow zwiazanych z Kredkami..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

PS. Sorry.. Jest jeszcze jeden atut.. =P Genialne sciezka dzwiekowa.. Scorched Earth Erotics.. =D
Odpowiedz

tia.... ścieżka dźwiekowa faktycznie jest rewelacyjna... no i sama obecność panów z Kredek też poraża ale niestety tylko to w tym filmie poraża...niestety.... Sad Może to głupie ale ostatnio zwróciłam uwagę na film: Frida... Ścieżka dźwiękowa jest zupełnie nie w moim typie ale jest to jeden z najbardziej zeschizowanych filmów jakie kiedykolwiek widziałam Smile
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
Odpowiedz

Filmow ktore wbily mi sie w pamiec jest duzo ale wymienie mzoe te ktore byly dla mnie najbardziej wartosciowe, lub naprawde mnie bawily Smile
Wiec jest to:
Piekny Umysl, Requiem For A Dream, Szeregowiec Ryan, Epoka Lodowcowa
Odpowiedz

Ja bym jeszcze dolaczyla American Beauty, Helikopter w ogniu, ostatnio Świt żywych trupów widziałam, tez mi sie podobal, ogolnie klimatyczne horrory Wink poza tym wiekszosc z wczesniej wymienianych.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Wczoraj zaraz po finalach ME klecial genialny film- Czlowiek Z Ksiezyca.. =] Moze ktos ogladal? Jak dla mnie film boski.. =]
Odpowiedz

Moje ulubione filmy to Alien:8 pasazer Nostromo(Diectors Cut), Aliens, Alien 3, Alien 4:Ressurection, Z archiwum X:the Movie oraz inne filmy tego typu, poza tym lubie ogladac biografie kapel.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Do mojej listy dołącza Shrek 2 Big Grin Kapitalny film, IMHO lepszy od "jedynki" Wink Gorąco polecam wszystkim :!:
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości