10-30-2004, 04:02 PM
Helloween - "If I could fly" ... nie z powodu piosenki lecz tego co akurat przeżywałem
Cytat:Po przesłuchaniu "Here I Go Again" Whitesnake przerobionego przez Mandarynę.Chciałem na początku ryczeć niczym bóbr i o mało co nie wpadłem w depresję.Jak tak można klasyczny utwór spierdolić ?!
aXe Rose napisał(a):Ja wiedziałem kto stworzył "Here I Go Again" od pierwszego przesłuchania utworu.To co zrobiła z nim baba Wiśniewskiego prosi się o lincz.Cytat:Po przesłuchaniu "Here I Go Again" Whitesnake przerobionego przez Mandarynę.Chciałem na początku ryczeć niczym bóbr i o mało co nie wpadłem w depresję.Jak tak można klasyczny utwór spierdolić ?!
Heh ja byłem po prostu sfrustrowany i zszokowany jak się skapnąłem, że song Mandaryny był wcześniej śpiewany przez Whitesnake... bo to woła o pomstę do nieba, Whitesnake jest chyba najlepszym zespołem glam rockowym.
A płakać zdarzało się przy Don't Cry, November Rain, Civil War oraz Estranged - wszystko by Gn'R.
Cytat:Ja wiedziałem kto stworzył "Here I Go Again" od pierwszego przesłuchania utworu.To co zrobiła z nim baba Wiśniewskiego prosi się o lincz.
aXe Rose napisał(a):jeśli kiedyś usłyszę przeróbkę Is This Love by Whitesnake. śpiewaną przez mandarynę, to kupię kałacha i osobiście zakończę ten pseudo-muzyczny cyrk...I prawidłowo.
aXe Rose napisał(a):jeśli kiedyś usłyszę przeróbkę Is This Love by Whitesnake. śpiewaną przez mandarynę, to kupię kałacha i osobiście zakończę ten pseudo-muzyczny cyrk...
Miriam napisał(a):Już nie wspominając o disco polo ;]
Slayerd napisał(a):aXe Rose napisał(a):jeśli kiedyś usłyszę przeróbkę Is This Love by Whitesnake. śpiewaną przez mandarynę, to kupię kałacha i osobiście zakończę ten pseudo-muzyczny cyrk...
To się przyłączę i wezmę swojego... Bo w tym kraju już tylko seria z kałacha może coś zdziałać