• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?

A więc tak jak w temacie - i czy wogóle muzyka działa na was emocjonalnie ?
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Jak już to nie w taki sposób że mnie na płacz zbiera.
Ale jak słucham niektórych kawałków to aż czuję jak mnie energia rozpiera... Zajebiste uczucie Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

czy muzyka wywiera na mnie emocje- heh dlatego ze tak jest kocham muze. Ona rozpruwa moja dusze i składa ja na nowo, szarpie uczuciami. Poprostu całkowita energia, to trzeba poczuc zeby zrozumiec. czy płakałam...tak raz przy nothing else matters w wykonaniu apo, miałam kiepski dzien, a ten kawałek jest bardzo piekny. heh.......uwielbiam muzyke. Teraz słucham cerrda ,,who's God my back,, hmmmm swietne uczucie
jak trucizna w jej ramionach.jak szept- ona odeszła......jak miłosc, ulotna..
Odpowiedz

tak i to nie przy jednej, z tego co pamietam to MY WINE IN SILENCE (My dying bride'ów) oraz ostatnio.. Angelica oraz Re-Connect ANATHEMKI
Odpowiedz

Czytając wiersz mi sie zdarzylo, przy piosence jeszcze nie Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

przy "Frogs" Alice in Chains
[Obrazek: animkaxi6.gif]
Odpowiedz

Nie.. nigdy.. Nie placze przy znacznie bardziej powazniejszych sprawach.. nie bede plakal przy muzyce..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Coldplay - "Beautiful World"... Przy niej płakałem już parę razy. To chyba nie tyle z powodu jej klimatu, co w wyniku wspomnień z nią związanych.
Odpowiedz

Ja nigdy nie płaczę, ale wyjątkowo smutno mi się zrobiło np. przy Kat "Łza dla cieniów minionych". Mam też pare innych takich piosenek...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Przy wielu.
I z wielu pobudek.

Nic zresztą dziwnego - muzyka stanowi dla mnie sztukę najwyżdzą, a co za tym idzie - najgłębiej trafia i najcelniej.
Odpowiedz

Vader - Wings
Odpowiedz

Płakać nie, ale srać często się zdarzało....
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):Płakać nie, ale srać często się zdarzało....
No tak niektóre piosenki serio ruszają wnętrze człowieka. Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

MNie się zdarzyło pare razy - przy "Don't cry" i "November rain" Gunsów i ostatnio 2 razy przy "Do kołyski "Dzemu , ale to było bardziej związane z wydarzeniami niż z samą muzyką , ale fakt fucktem , że zdarzyło się umoczyć chusteczkę przy paru piosenkach , a muzyka ma na mnie ogromny wpływ , potrafię sobie poprawić humor słuchają piosenek , ale to działa w dwie strony , czyli zepsuć też , moze nie zespuć , a uspokoić się trochę Big Grin A jak mam faze humor i słucham jeszcze jakieś odjechanej pieśni i nie ma rodziców w domu na ten przykład , to wtedy już się dzieje czyste szaleństwo po prostu Smile
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Po przesłuchaniu "Here I Go Again" Whitesnake przerobionego przez Mandarynę.Chciałem na początku ryczeć niczym bóbr i o mało co nie wpadłem w depresję.Jak tak można klasyczny utwór spierdolić ?! Mad
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości