Ankieta: Czego najcz - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Death Metalu
29.17%
7
29.17%
Black Metalu
29.17%
7
29.17%
Gore/Grind
4.17%
1
4.17%
Melodic Death Metal
16.67%
4
16.67%
South Florida Death Metal
0%
0
0%
Technic Death Metal
4.17%
1
4.17%
Symfo Black Metal
8.33%
2
8.33%
Pagan/Folk Metal
8.33%
2
8.33%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Czego sluchasz??

Pierdolisz, w HC nie ma żadnego klimatu.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

jest klimat zabawy, jest niesamowita energia, jest wydzwiek agresywny jak w przypadku kapel typu death before dishonor albo black flag, lub tez zabawowo poztywyny, jak set your goals albo good clean fun

a black metal? jesli kretynskie teksty o zabijaniu jezusa albo knuciu wojny i wymalowane mordy muzykow nazywasz klimatem to sorry, nie dogadamy sie

i zaden ze mnie hc-mosh warrior, ale sorry, dla mnie black metal jako muzyka wraz z otoczka to jedno wielkie nieporozumienie
Odpowiedz

Black ma przynajmniej fajny klimat (np.burzum).Już jebac ta ideologie,wygląd muzyków itd. ale przecież klimacior jest zajebisty.A HC jest niesamowicie nudny.
Odpowiedz

raf667 napisał(a):A HC jest niesamowicie nudny.
Otóż to. Muza nudna , koncerty z dupy. Mowię to jako osobnik swego czasu zaliczający tego typu imprezy dośc często.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a black metal? jesli kretynskie teksty o zabijaniu jezusa albo knuciu wojny i wymalowane mordy muzykow nazywasz klimatem to sorry
Już nie chce sie rozwodzić nad tym ze uogólniasz ,ale teksty to teksty a klimat to klimat. Mylisz pojęcia ,kolego.

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jest niesamowita energia, jest wydzwiek agresywny

To samo , tyle ze w znacznie ciekawszej formie masz w black ,death metalu czy thrashu.
Odpowiedz

Dobry hardcore nie jest zły , szczegolności z thrashem wymieszany ;] .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Masz na mysli crossover?
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):koncerty z dupy. Mowię to jako osobnik swego czasu zaliczający tego typu imprezy dośc często.

e? co jak co, ale klubowe gigi zwiazane z hc nie naleza raczej do nudnych/tych z dupy/czy tez malo energicznych. Wystarczy powrzucac nazwy kapel na jutuba i popatrzec.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):e? co jak co, ale klubowe gigi zwiazane z hc nie naleza raczej do nudnych/tych z dupy/czy tez malo energicznych.
Jak dla kogo.
Acrid napisał(a):Wystarczy powrzucac nazwy kapel na jutuba i popatrzec.
Patrz moj wcześniejszy post.
Odpowiedz

A na jakie to hc imprezy "swego czasu" chodziłeś?
Z resztą, srać na udowadnianie czegokolwiek. Nazywanie HC muzyką bez energii to nieporozumienie, i mówię tu w szczególności o kapelach reprezentujących starą szkołę grania. Porównywanie oldschoolowego szybkiego wpierdolu z - no nie wiem - np. ciężkim walcem zmielonego żelastwa w takim death metalu, który muli muli i przetacza się w końcu; porównywanie dawki czystej energii tkwiącej w obydwu to jakaś bzdura. Tu masz coś co jest grane tylko po to, żeby Cię zerwać na nogi, a tu coś, co wprowadzi cię w nastrój "refleksji nad tym pojebanym życiem" i nieuchronnie w doła.
Odpowiedz

Głupoty.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Książę napisał(a):A na jakie to hc imprezy "swego czasu" chodziłeś?
Rózne ,najczęsciej byly to uber true hc imprezy w Oświęcimiu i innych miastach Podbeskidzia. Nie pamietam juz wszystkich zespołów(czesto zagranicznych zresztą) jakie wówczas bylo mi dane oglądać , bo było to wieki temu. Jedynym koncertem który jako tako mi sie podobał i który po latach wspominam z prawdziwą przyjemnoscią wówczas był występ takiego zespolu z Czechowic ,który sie nazywał SKTC. Gdzieś chyba jeszcze mam ich demówkę którą wówczas kupilem.
A , i jeszcze Inkwizycja czasami dawała rade. Zalezy jaki dzien miał ich wokal (Ex-pert mu było? )
Książę napisał(a):Porównywanie oldschoolowego szybkiego wpierdolu z - no nie wiem - np. ciężkim walcem zmielonego żelastwa w takim death metalu, który muli muli i przetacza się w końcu; porównywanie dawki czystej energii tkwiącej w obydwu to jakaś bzdura. Tu masz coś co jest grane tylko po to, żeby Cię zerwać na nogi, a tu coś, co wprowadzi cię w nastrój "refleksji nad tym pojebanym życiem" i nieuchronnie w doła.

Podsumuję to w ten sam sposób co mój poprzednik.

statekx napisał(a):Głupoty
Odpowiedz

aha
Odpowiedz