07-24-2007, 08:36 PM
Pierdolisz, w HC nie ma żadnego klimatu.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
raf667 napisał(a):A HC jest niesamowicie nudny.Otóż to. Muza nudna , koncerty z dupy. Mowię to jako osobnik swego czasu zaliczający tego typu imprezy dośc często.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a black metal? jesli kretynskie teksty o zabijaniu jezusa albo knuciu wojny i wymalowane mordy muzykow nazywasz klimatem to sorryJuż nie chce sie rozwodzić nad tym ze uogólniasz ,ale teksty to teksty a klimat to klimat. Mylisz pojęcia ,kolego.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jest niesamowita energia, jest wydzwiek agresywny
R_amze_S napisał(a):koncerty z dupy. Mowię to jako osobnik swego czasu zaliczający tego typu imprezy dośc często.
Acrid napisał(a):e? co jak co, ale klubowe gigi zwiazane z hc nie naleza raczej do nudnych/tych z dupy/czy tez malo energicznych.Jak dla kogo.
Acrid napisał(a):Wystarczy powrzucac nazwy kapel na jutuba i popatrzec.Patrz moj wcześniejszy post.
Książę napisał(a):A na jakie to hc imprezy "swego czasu" chodziłeś?Rózne ,najczęsciej byly to uber true hc imprezy w Oświęcimiu i innych miastach Podbeskidzia. Nie pamietam juz wszystkich zespołów(czesto zagranicznych zresztą) jakie wówczas bylo mi dane oglądać , bo było to wieki temu. Jedynym koncertem który jako tako mi sie podobał i który po latach wspominam z prawdziwą przyjemnoscią wówczas był występ takiego zespolu z Czechowic ,który sie nazywał SKTC. Gdzieś chyba jeszcze mam ich demówkę którą wówczas kupilem.
Książę napisał(a):Porównywanie oldschoolowego szybkiego wpierdolu z - no nie wiem - np. ciężkim walcem zmielonego żelastwa w takim death metalu, który muli muli i przetacza się w końcu; porównywanie dawki czystej energii tkwiącej w obydwu to jakaś bzdura. Tu masz coś co jest grane tylko po to, żeby Cię zerwać na nogi, a tu coś, co wprowadzi cię w nastrój "refleksji nad tym pojebanym życiem" i nieuchronnie w doła.
statekx napisał(a):Głupoty