• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZAT

hmmm tak sobie myśle i rozmyślam ze może napisalibyśmy do Admina żeby stwozył czat na "RMS" mimo to ze jest Forum...ale na odp trzeba czekać a na czacie moze z 3,5 sek.Np wyznaczyć jeden dzien np piątek albo sobote na spotkania o 20 czy jak tam komu pasuje...Myślę żę mogłoby być sympatycznie Big Grin Big Grin Big Grin Co o Tym sądzicie?
Odpowiedz

Pomysł warty rozpatrzenia. Znalazłoby się jakiś termin w tygodniu i można by wtedy przeprowadzać oficjalne spotkania.
Jakby co, to ja jestem za.
Odpowiedz

pomysl moze i fajny, ale jak wszyscy zaczna sie wyzywac to juz nie bedzie ciekawie Sad
ale dobra, juz na wstepie nie zakladam czarnych scenariuszy... Big Grin
"...sinulla ei ole sydäntä entä halusin antaa minun sinulle..."
Odpowiedz

Kto sie bedzie bluzgać Big Grin ? Tutaj kulturalna wiara siedzi.. Big Grin a pozatym na Forum tez sie bluzgają i dobrze... Big Grin
Odpowiedz

Jak będzie składana petycja o czata to ja się podpisuje rękami i nogami!!!
Big Grin
...here and beyond
Odpowiedz

Raz w tygodniu nie zaszkodzi Wink
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

ow yeah ow yeah!
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

czatom mówimy NIE NIE NIE Evil or Very Mad
Odpowiedz

hmmm...pomysł ciekawy, spróbować można (choć i tak mnie nie będzie bo nie mam stałki Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad )
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Odpowiedz

Ja też jestem za!! 8)
Odpowiedz

Czaty traca praciem, lepiej irca =P
Odpowiedz

Zdecydowanie przychylam się do IRCa ;]
Może niekoniecznie pod szyldem r&m shop, możemy przecież założyć pokój i podać tu po prostu o nim informację...

I tak btw... Gdzie zniknęły stare emotki? ;_;
Odpowiedz

Ja byłbym jednak za czatem. przez mIRC'a ładuje sie kupa wirusow.Nieraz jestem na mIRC'u przez konieczności związane z klanami Call Of Duty & Call of Duty United Offensive i po takiej sesi moj MKS znajduje nawet po 20-30 trojanow i różnego badziewia.Oprócz czata proponuję założyć coś takiego jak ShoutBoX (dobrze napisalem?) jak naprzyklad na www.forumcodservice.prv.pl (NIE REKLAMUJE TEGO FORUM - JEST O CALKIEM ODMIENNEJ TEMATYCE). Big Grin
[Obrazek: jezus.gif]
Odpowiedz

emotki sa lepsze takie....te szatanskie byly chujowe
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Bez róznicy czy czat załozony na "polchacie" czy irc'u czy tam mirc'u czy inne gówno.Chodzi o to zeby wszyscy zainteresowani wpadali w jeden konkretny dzien i godzinie... w celach korespondencyjnych Big Grin Big Grin Big GrinForum też jest ale na odpis trzeba jednak troche poczekać...
Odpowiedz